Marcel Pavel, testat pozitiv cu coronavirus. Ce se intampla cu colegii artistului

In urma testului pe care Marcel Pavel l-a facut, rezultatul primit miercuri seara se arata pozitiv . Acesta a facut testul pentru ca nu se simtea bine de cateva zile. Artistul a fost deja transportat la spital miercuri, 17 iunie, unde i s-au dat medicamente impotriva coronavirusului.

„Sunt ragusit, cred ca am racit la filmari. Familia mea se simte bine. Astept maine rezultatul si sper sa fie negativ.”, a declarat Marcel Pavel, conform gandul.ro.

Marcel Pavel a fost invitat la mai multe emisiuni in ultimul timp, de aceea s-a cret panica printre colegii acestuia. Fiind concurent la ”Te cunosc de Undeva”, colegilor lui li s-a sugerat izolarea timp de 14 zile. Liviu Varciu, Monica Anghel, Andreea Balan, Aurelian Temisan, Jojo, Tavi Clonda, Adda, sau Andrei Stefanescu se numara printre artistii care sunt posibil infectati cu acest virus.

Publicitate

Dupa ce Marcel Pavel a fost chemat la o emisiune la postul de televiziune Antena Stars, au aparut probleme dupa alfarea vestii ca artistul este pozitiv de COVID-19: ”Astazi pentru Stars nu vom filma absolut nimic. Exista o suspiciune de Covid la un invitat care a fost la Antena Stars la platou si de aceea s-a luat aceasta decizie. Urmeaza sa aflam mai multe detalii mai tarziu”, este scris intr-un mesaj publicat pe grupul Antenei Stars.

S-a creat panica si in emisiunea lui Andrei Stefanescu si a Majdei, unde Marcel Pavel a fost invitat de curand: ”Majda si-a facut un test rapid, e negativ, dar asteapta rezultatele de la testul oficial. Normal, toti sunt ingrijorati de aici, de la Stars, toti avem familii, copii, parinti, ii expunem aiurea. Plus ca nici nu s-a purat masca. Din ce am inteles, nici la Te cunosc de undeva nu poarta nimeni masca, asa ca…”, precizeaza o alta sursa.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.