Emily Burghelea, amenintata dupa scandalul cu Vulpita: “Mi-a spus ca o sa fiu ingropata de vie”

In urma dezvaluirilor facute de Emily Burghelea, fosta asistenta spune ca a fost sunata si amenintata.

Emily face acuzatii grave la adresa prezentatoarei Mirela Vaida

Fosta asistenta spune ca Mirela Vaida a incercat sa manipuleze toata povestea, si ca va aduce dovezi care sa demonstreze ca toata echipa de la Acces Direct minte.

Mirela Vaida a incercat sa arunce o lumina neagra asupra asictentei si l-a pus pe Viorel sa povesteasca ce s-a intamplat in weekend. Prezentatoarea a spus ca Emily Burghelea a facut o greseala si urma sa fie data afara de la postul de televiziune. Tot prezentatoarea sustine ca acesta ar fi fost adevaratul motiv pentru care asistenta a pornit tot scandalul. Viorel a spus ca Emily i-a chemat la o petrecere si a incercat sa-i imbete.

Publicitate

„Daca Emily stia ca Veronica este agresata de Viorel de ce nu a venit Emily sa spuna pe post. Atunci nu la final de emisiune. eu eram prima care sunam la 112 faceam apel in direct. Emily a tacut tot timpul, a fost cea mai buna prietena cu Veronica, ea l-a invitat pe agresorul ei la jacuzzi in Pipera.Eu am dreptul sa cred ca acolo Viorel putea fi drogat, iar ceilalti doamne fereste ce fanduri aveau cu Veronica, o trimiteau peste granita, cine stie ce ii faceau. Nu e normal peste echipa cu care lucrezi sa faci astfel de acte iresponsabile”, a spus Mirela Vaida

Citeste si articolul :   Decizie de ultim moment. Simona Halep si Toni Iuruc nu mai fac nunta. Motivul pentru care s-au razgandit

Emily spune ca este amenintata si chiar i s-ar fi taiat cablul in timp ce in emisiune se vorbea despre ea.

”Pe langa ce se intampla acum, eu am primit niste telefoane de la un numar ascuns. La unul dintre ele am raspuns si cineva mi-a spus ca o sa fiu ingropata de vie. Cu ce o sa fiu ingropata de vie? Cu asta? Cu ce faceti voi aici? Niciodata! Asteptati dovezile! Eu am stiut foate bine cu cine ma pun: cu expertii in manipulare. Dar… din pacate, manipularea de astazi a fost foarte ieftina. Cine a reusit sa vada, vede! Cine nu… o sa fie convins diseara”, a mai spus Emily Burghelea pe Instagram.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.