Rasturnare de situatie la Acces Direct. Mirela Vaida a rabufnit. Vulpita si Viorel spun tot ce s-a intamplat

Mirela Vaida a vorbit despre demisia asistentei Emily Burghelea. Prezentatoarea a vorbit si cu Vulpita si Viorel despre ceea ce s-a intamplat la sfarsitul saptamanii trecute, in momentul in care Emily i-a dus la ea acasa pe cei doi.

Se pare ca i-ar fi imbatat si i-ar fi pus sa faca lucruri destul injositoare pentru a-i filma. In emisiune au fost facute publice si imagini de la petrecerea cu pricina, imagini in care apareau Vulpita si Viorel alaturi de Emily Burghelea.

cei doi soti la asistenta acasa

A mintit asistenta? Mirela Vaida da de pamant cu Emily

Publicitate

Dupa episodul in care Emily Burghelea a anuntat ca isi da demisia pentru ca nu mai suporta sa ascunda anumite lucruri, Mirela Vaida a incercat sa intoarca totul impotriva fostei sale asistente. I-a pus pe Viorel si Vulpita sa povesteasca un episod care sa o puna intr-o lumina neagra pe Emily.

„Mi-a zis sa ii dau adresa. Ea ne-a chemat la o petrecere. A trimis o masina sa ne ia. A zis ca vine in fata la benzinarie sa ne ia, cu un baiat mai inalt. Cand am ajuns acolo, eu am zis ca poate fi ceva ok. Cand ne-am urcat ne-a zis sa nu cumva sa zicem la nimeni ce se intampla.

Am ajuns acolo si a mintit ca Veronica mi-a spus ca ii e foame. Nu este adevarat. Am luat putin gratar. Mai era un singur barbat si doua femei. Cineva o pus vin in paharul meu si al Veronicai. Ia si bea. Noi care nu bem alcool. Am gustat si am pus paharul inapoi. Am facut un dans popular. Emily spune hai sa facem baie in jacuzzi”, a spus Viorel in direct.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, foc si para pe Vulpita. Adio telenovela de la Acces Direct. Veronica isi face bagajele

Mirela Vaida: Va filma cineva in tot acest timp?

Viorel: Da. Eu nu m-am bagat. Veronica s-a dus, au schimbat-o ei in costum de baie si au bagat-o in jacuzzi.

Mirela Vaida: Tu la mare ai stat imbracata si acasa la Emily te-ai dezbracat?

Vulpita: Da, mi-a fost rusine.

Viorel: Eu nu am intrat. M-am dus, am pus mana in apa si le-m udat doar. In timpul asta i-au mai dat un pahar de vin Veronicai.

Mirela Vaida: Cine ii turna Veronicai in pahar?

Viorel: Un barbat. Apoi o pus-o sa danseze pe o piesa de-a lui Tzanca Uraganul cu fundul la camera si o filma iubitul asistentei. La un moment dat spune ca eu am baut si nu puteam sa merg.

Mirela Vaida: Ti-au dat sa bei din pahare de shot-uri si daca le amesteci cu vin ti s-a taiat.

Viorel: Mi-a spus si cand ne-am intors sa nu spunem nimanui. Eu am presimtit ceva. De ce a chemat-o doar pe ea? Stiti ca atunci cand a dormit Veronica la Emily? Poate a vrut sa o combine cu cineva. Astazi am aflat si eu, nu ca ne-a mintit pe noi, ci si pe dumneavoastra. Emily mi-a zis ca Veronica si Rafaelo au facut un videoclip in platou. Problema e ca nu trebuia sa o imbete pe Veronica si sa spuna toate prostiile alea.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.