Marcel Ciolacu, acuzatie grava la adresa Guvernului: “E manipulare”

Marcel Ciolacu a facut o acuzatie extrem de grava la adresa guvernului, cu privire la testarea pentru COVID- 19. Liderul PSD spune ca nu s-au facut destule teste si ca Guvernul nu a venit cu explicatii concrete, desi a cerut acest lucru.

“Noi le spunem, de trei luni, sa faca mai multe teste. Va spun imediat unde este manipularea in aceste cifre. In primul rand, de ce timp de trei luni nu s-au facut aceste teste? S-au facut acum, in weekend, teste. Stie cineva cati romani au fost testati? Un test poate fi facut la mai multe persoane, pana se lamureste daca este negativ sau pozitiv. Noi auzim “acest numar de teste s-a facut”. La cate persoane? A venit vreodata Guvernul sa ne explice?

Ciolacu este revoltat pe faptul ca au fost oprite testarile in capitala.

De ce a fost interzisa testarea de catre primarul general al Capitalei? Ca informatia sa vina intotdeuna dintr-un singur sens. Este o manipulare! Eu nu spun ca ce se raporteaza este fals. Modul de raportare si cum se imbraca lucrurile si faptul ca se doreste doar dintr-un singur centru sa se ia aceasta informatie este un mod de manipulare”, a spus Marcel Ciolacu, dupa incheierea sedintei PSD.

Autor