Gigi Becali este in culmea fericirii: “O cheama Maria”

Gigi Becali a devenit bunic pentru prima data. Duminica, fiica sa a nascut o fetita sanatoasa.

Theoroda, fiica lui Gigi Becali a nascut pe 14 iunie o fetita de nota 10 careia o sa ii puna numele Maria, micuta este sanatoasa si are 3,9 kg.  Proaspat bunic, Gigi Becali este in culmea fericirii. Acesta a dat cateva declaratii in ceea ce priveste nasterea fiicei lui.

„Vorbesc din dragoste, dar nu vreau sa vorbesc! Vorbesc despre mine ce vreti voi… O cheama Maria”, a declarat Becali.

Gigi Becali a fost foarte fericit cand a aflat ca Theodora se va casatori, dar atunci cand a aflat ca aceasta este si insarcinata, a fost in culmea fericirii. Fiica sa a fost pozata pe strazile Bucurestiului cu burtica de gravida cu ceva timp in urma.

theodora

Anul trecut, in luna noiembrie, Theodora si-a anuntat tatal ca va fi bunic. Ginerele lui Gigi Becali, Mihai Mincu, a negat acesta stire, dar sperau totusi sa faca un copil cat de curand.

Citeste si articolul :   Accident cumplit in Romania. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic

Acesta a fost fotografiata in fata unei banci din capitala, nepaiputand sa ascunda burtica, chiar daca purta haine largi.

Theodora a marturisit presei in decembrie, anul trecut,  ca este insarcinata si ca va avea o fetita.

Gigi Becali, prima declaratie dupa ce fiica sa a nascut:

Vreau ca toata lumea sa fie la fel de fericita cum sunt eu acum. Copiii nu vor sa vorbesc asa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau sa mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheama Maria. Nasii sunt fata lui Teia si ginerele. Seamana cu mine. De azi, de la 8 dimineata cand eram la biserica, si pana cand a nascut, pe la pranz, am fost in lacrimi si m-am rugat sa nasca fata bine”

Ce spunea latifundiarul despre ginerele sau

„Are peste 1,85 m, asa cum imi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. (..) Am incredere ca (Teodora n.r) va face numai bine”.

Autor