Veste buna pentru romani: Se redeschid mall-urile!

Conform declaratiei de presa sustinuta saptamana trecuta, Klaus Iohannis a spus in ce conditii se vor putea redeschide mall-urile incepand cu 15 iunie. Acesta a mai vorbit  si despre cum se vor organiza evenimentele private.

Se vor putea redeschide si after-school-urile, masura care vine in ajutorul parintilor care s-au intors la munca si nu au cu cine sa lase copiii.

“După 15 iunie, se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante și locuri de joacă. Vor putea fi organizate evenimente private în interior cu maximum 20 de persoane sau cu 50 de persoane dacă evenimentele private vor avea loc în exterior.

Pentru a veni în sprijinul părinților care lucrează, va fi posibilă redeschiderea after-school-urilor, a grădinițelor și creșelor private. De asemenea, se pot redeschide sălile de fitness și piscinele exterioare, dar cu respectarea regulamentelor sanitare speciale.

Publicitate

Având în vedere că nu avem o scădere semnificativă a numărului de îmbolnăviri noi, se impune prelungirea stării de alertă, pentru că trebuie să fim în continuare precauți, însă măsurile restrictive vor fi mai puține decât cele care sunt acum în vigoare.

Citeste si articolul :   Avertizare ANM. Ciclonul loveste Romania. Zonele afectate

Distanțarea, purtarea măștii în interior, măsurile de igienă, evitarea aglomerărilor rămân măsuri obligatorii pentru stoparea răspândirii virusului.”, spune Klaus Iohannis intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/klausiohannis/videos/180722533382268/

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.