O mai stiti pe celebra Tanta, partenera lui Teo? Actrita Nuami Dinescu e total schimbata

Actrita Nuami Dinescu(Tanta), fosta partenera de emisune a celebrei Teo Trandafir,  a trecut prin multe transformari .

La aproape 57 de ani, fosta partenera a lui Teo Trandafir a dat jos cam 10 kilograme, si-a schimbat culoarea parului si este foarte optoimista.

Nuami Dinescu nu vrea sa se laude cu silueta sa, dar spune ca e tot timpul ocupata, si asta ii da o stare excelenta si o forma de zile mari.

nuami in aer liber

Publicitate

Noua Nuami Dinescu primeste foarte multe mesaje si comentarii la fotografii : „Nu mai semeni tu cu tine/ da’ iti sade tare bine!”, i-a spus chiar o buna prietena.

Alta persoana a scris „Mai, mai, dar tu infloresti pe zi ce trece! Se vede pe chipul tau ca iti este bine”.

Nuami a scris o carte, in anul 2013 cu un titlu sugestiv: „Eu nu sunt Tanta”. „O iubesc pe Tanta. Eu am vrut ca cei care o stiu pe Tanta sa o cunoasca si pe Nuami, asa e cinstit.

Citeste si articolul :   Andreea Mantea revine la TV. Ce emisiune va prezenta vedeta

nuami la serbare

Pentru ca nu as vrea sa ma opresc la un personaj, la Tanta. Si as fi vrut sa nu ma confunde cu ea, pentru ca nu e la indemana niciunui actor sa fie doar un personaj.

E flatanta aprecierea asta, dar putem mai mult. Si atunci Tanta sta putin in concediu – am scris in carte unde e plecata! – si noi ne vedem de alte proiecte!”, spunea Nuami Dinescu la evenimentul de lansare al cartii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.