Gestul facut de Pepe, Oana Roman, Adrian Mitoseru, Mara Banica, Serghei Mizil si Simona Trasca pentru Costin Marculescu

Costin Marculescu a fost condus astazi pe ultimul drum. Dupa un tragic sfarsit, actorul si-a gasit linistea langa masa si bunica sa, in Cimitirul Reinvierea.

Sicriul regretatului actor a fost depus, joi, la capela Bisericii Sf Gheorghe Nou, unde familia si apropiatii l-au vegheat pana astazi, la slujba de inmormantare.

Fullscreen capture 6132020 54832 PM

Mai multe vedete au venit sa isi ia adio de la actorul Costin Marculescu: Pepe, Gheorghe Turda, Oana Roman, Luis Lazarus si realizatorul TV Dan Capatos.

Publicitate

Oamenii s-au apropiat la mai putin de doi metri pentru ”Vesnica pomenire”

Solista de muzica populara Claudia Ghitulescu, a trimis la biserica o coroana de flori cu mesajul „Nasicule, odihneste-te in pace”. Chiar si fiica cea mare a lui Vadim Tudor a venit sa-si ia ramas bun.

Fullscreen capture 6132020 60129 PM

Gestul facut de Pepe, Oana Roman, Adrian Mitoseru, Mara Banica, Serghei Mizil si Simona Trasca pentru Costin Marculescu

Masa de pomenire se va tine in saptamana care urmeaza, cand masurile de relaxare vor permite acest lucru. Totusi, in memoria actorului, prietenii sai apropiati, Pepe, Oana Roman, Adrian Mitoseru, Mara Banica, Serghei Mizil si Simona Trasca, au decis sa dea o masa pentru a-i comemora memoria artistului.

Citeste si articolul :   Directorul ANM, confirmata cu coronavirus. Florinela Georgescu este internata la Institutul "Matei Bals". Care este starea de sanatate acum

O femeie si-a luat adio cu lacrimi in ochi de la fostul actor

Fullscreen capture 6132020 54844 PM

In timpul slujbei de inmormantare, tatal lui Costin Marculescu a fost asezat pr un scaun pentru a nu se prabusi din cauza durerii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.