Blestemul uitat al banilor. S-a stins catigatorul de anul trecut al marelui premiu la Loto 6 din 49

“Jocurile de noroc implica a pofti (dori) banii pusi in joc care nu sunt doar a tai; ci si a celorlalti care joaca, jocurile de noroc implica a pofti si a lua bunurile celorlalti care joaca, multi pierd putini castiga, acesta este unul dintre blestemele acestor jocuri!”

Andrei Butnariu, barbatul din Galati care a castigat anul trecut marele premiu la Loto 6 din 49, a decedat, joi, in urma unui stop cardiac. El a castigat anul trecut, in luna mai, aproximativ 4,7 milioane de euro.

Publicitate

„A murit galateanul care anul trecut, in mai, a castigat marele premiu la Loto 6 din 49, in valoare de 4,7 milioane de euro. Andrei Butnariu, proprietarul unei firme de efecte pirotehnice a incetat din viata, in urma unui stop cardiac.”, a anuntat postul local de radio Pro Lider Fm.

De-a lungul timpului, galateanul obtinuse mai multe premii la categoria a II-a. El juca aceleasi numere in mod constant, de peste 20 de ani, combinatie care i-a adus in final si marea suma oferita de Loterie.

„In cursul zilei de ieri, 14 mai 2019, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminica, 12 mai 2019, in valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro).

Pe langa premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obtinut si 18 castiguri de categoria a II-a, 45 castiguri de categoria a III-a si 20 castiguri de categoria a IV-a, valoarea totala a castigului fiind de 22.406.795,79 lei”, a fost comunicatul de atunci al Loteriei Romane.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.