De ce a murit Costin Marculescu. Fosta iubita spune tot. Ce boala avea

Actorul Costin Marculescu a fost gasit fara viata in locuinta sa . Trupul sau se afla deja intr-o stare avansata de putrefactie.

Fosta iubita a actorului a dezvaluit de ce boala suferea Costin.

„El avea probleme cu inima. Cand eram impreuna, venea des ambulanta la el”, a spus Cristina, fosta iubita a lui Costin Marculescu.

Si Mara Banica, una dintre prietenele apropiate ale lui Costin Marculescu, a marturisit in emisiunea Xtra Night Show ca, cel mai probabil actorul a suferit un infarct, in contextul in care a chemat salvarea pentru ca avea un puseu de tensiune in urma cu cativa ani.

Publicitate

Publicitate

Costin Marculescu ar fi implinit 51 de ani in iunie

Costin Marculescu, actorul cunoscut publicului si pentru rolul din ”Liceenii”, nu mai fusese vazut de cateva zile. Acesta ar fi implinit 51 de ani pe 29 iunie.

Marculescu locuia intr-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei cu chirie, iar vecinii sai spun ca l-au vazut ultima data sambata cand a iesit cu cainele la plimbare.

Citeste si articolul :   Medicul Cristian Oancea: „Fereasca Dumnezeu sa faci si gripa si Sars-Cov-2"

In momentul in care au ajuns la locuinta sa, pompierii au spart usa pentru a reusi sa intre in apartament. Medicii de pe Ambulanta au fost cei care au gasit trupul neinsufletit al actorului in cada.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.