Dan Capatos spune adevarul despre moartea actorului Costin Marculescu

Costin Marculescu a murit. Dan Capatos, prieten cu Costin Marculescu, a spus cand ar fi murit, de fapt, actorul. Ca si in cazul Cristinei Topescu, acesta nu mai fusese vazut de cateva zile bune.

Miercuri seara, Dan Capatos a spus care ar fi putut fi ziua in care Costin Marculescu sa fi incetat din viata.

Potrivit prezentatorului, actorul nu a mai fost vazut  de la inceputul acestei saptamani, iar cel mai probabil decesul ar fi survenit luni sau marti.

”La apartamentul lui Costin nu mai raspundea nimeni de vreo trei zile. Cainele pe care il avea latra si urla in casa, practic, de luni. De asemenea nu mai raspundea pe nicio retea de socializare.

Publicitate

Am verificat pe mai multe retele de socializare si Costin nu mai era prezent pe niciuna dintre ele. Drept urmare am facut demersurile necesare la Politie, Pompieri, Deascarcerare, iar echipele de interventie au ajuns si au confirmat decesul lui Costin Marculescu.

Citeste si articolul :   Un nou Cutremur, astazi, intr-o zona neobisnuita din Romania. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut

Costin este invitatul care a fost cel mai des prezent in emisiunile pe care eu le-am realizat. Urma sa lanseze o carte si sa ajunga la noi in platou.

Dumnezeu sa il odihneasca”, a spus prezentatorul Dan Capatos in cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.