Boala grava de care suferea Costin Marculescu. Mara Banica stie diagnosticul

Actorul Costin Marculescu s-a stins la varsta de 50 de ani. Acesta a fost gasit in cada, in stare de putrefactie, dupa ce oamenii legii au ajuns la locuinta actorului multumita vecinilor alarmati, care au sunat la 112 deoarece nu l-ar mai fi vazut de cateva zile bune.

Mara Banica, una dintre prietenele apropiate ale lui Costin Marculescu, a marturisit in emisiunea Xtra Night Show ca, cel mai probabil actorul a suferit un infarct.

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru ca a avut o tensiune extrem de mare, intrase in panica, lasase doua numere de telefon: al lui Pepe si al meu, in cazul in care se intampla ceva (…) Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de fata cu mine ca va trebui sa ia toata viata un tratament pentru inima„, a dezvaluit Mara Banica.

„Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodata sa ia tratament de inima. Poate acolo, in cada, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil sa fi facut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de indata ce ii va face autopsia”, a spus Mara Banica.

„Eu sunt extraordinar de socata. Am vorbit cu el in pandemie, cu el si cu mai multi prieteni. Era cum il stii tu in ultima vreme, rau il stiam cu totii ca na, nu era foarte bine. Nu stiu, cred si banuiesc ca a facut infarct”, a mai spus Mara Banica.

Autor