Bilet lasat de Costin Marculescu, ultima dorinta: “Sa se ocupe de inmormantare…

Veste ca actorul Costin Marculescu s decedat, a cazut ca un traznet. Avea doar 51 de ani si nimeni nu credea ca va pleca din aceasta lume, atat de curand. Cea mai buna prietena a sa, Mara Banica, a dezvaluit ca actorul a lasat un bilet in care scrie ca de inmormantare sa se ocupe ea si Pepe

Costin Marculescu ar fi vrut ca Pepe sa se ocupe de ceremonia funerara

“Sa se ocupe de inmormantare Pepe si, daca nu raspunde, sunati-o pe Mara Banica”

Pepe a fost unul dintre putinii prieteni care a fost alaturi de Costin. Artistul l-a ajutat foarte mult financiar.

Publicitate

Prietenii actorului au declarat ca, in ultima vreme, acesta se afla int-o stare depresiva si avea multe probleme financiare.  Mara Banica sustine ca nu poate lua in calcul varianta unei sinucideri.

“A murit un prieten, un om cu care am ras foarte mult in ultimii 10 ani. Nu trecea printr-o perioada buna, dar nu de ieri, de niste ani de zile. El avea planuri si un om care are planuri nu se sinucide. Cel putin, asta cred eu. Ultima oara, am vorbit in carantina, pe un grup de WhatsApp

Citeste si articolul :   Carantina totala in doua mari orase. Se iese din casa doar cu declaratie

Avea probleme cu inima. Lasase un bilet in casa in care spunea: in cazul in care mor, sa se ocupe de inmormantare Pepe si, daca nu raspunde Pepe, sunati-o pe Mara Banica” , a spus Mara Banica.

Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodata sa ia tratament de inima. Poate acolo, in cada, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil sa fi facut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de indata ce ii va face autopsia”, a mai spus Mara.

Fosta iubita a lui Costin Marculescu, noi dezvaluiri despre obiceiurile pe care actorul

“Ii placea sa bea si cred ca a baut si a combinat cu medicamente si probabil a facut infarct”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.