Accident grav in Valcea. A fost activat planul rosu

Accident grav  pe DN 67, pe raza localitatii Bunesti, judetul Valcea. Microbuz cu 14 persoane s-a rasturnat in urma impactului cu un autoturism. A fost activat planul rosu. Informatia a fost transmisa de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea.

Potrivit ISU, s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, sase echipaje SMURD si alte sapte de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

“Sapte victime au fost preluate de SAJ si una de SMURD Valcea. In autoturism a fost o victima, iar in microbuz zece. Aparent nicio persoana nu este in stare grava. Avand in vedere numarul mare de victime a fost declansat Planul rosu de interventie. Persoana care a fost incarcerata este o femeie, in varsta de 52 de ani”, au transmis reprezentantii ISU Valcea.

Inspectoratul de Politie Judetean a informat ca accidentul a avut loc dupa ce soferul unui autoturism care mergea pe sensul de mers Valcea – Gorj a intrat pe contrasens si a izbit microbuzul in care erau 14 persoane.

Citeste si articolul :   Politele RCA pot fi prezentate si in format electronic, pe telefon

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili modul de producere a accidentului si au intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

„In urma evenimentului rutier, sapte persoane din microbuz au fost transportate la o unitate spitaliceasca, cei doi soferi au scapat nevatamati. Toate persoanele transportate la spital au fost constiente. Se circula alternativ pe sensul de mers Valcea – Gorj”, au mai spus reprezentantii IPJ Valcea.

Autor