O femeie a platit peste 1.000 de lei pentru a-si vopsi parul la un salon din Botosani

O clienta a unui celebru salon din Botosani a fost taxata cu 1.035 lei pentru un vopsit. Desi a platit suma imensa, a mai avut si parte de servicii nu tocmai placute.

”Asistentele aveau niste maini de parca ar fi lucrat in santier. Una nu stia cum sa te smulga mai tare de par, alta cum sa iti bage degetele in ochi mai bine”, a scris femeia pe o retea de socializare.

Cu cat ai parul mai bogat, cu atat platesti mai mult, de aceea femeia a ales sa isi vopseasca jumatate din par la propunerea angajatelor pentru a nu depasi suma de 1000 de lei.

″In cazul in care Dumnezeu te inzestreaza cu un par foarte bogat, in acel salon este un dezavantaj complet! Sefa si “asistentele” ei nu reusesc sa ia o pauza de la pufneli si mirari, ca vai ce par des, ca vai intra multa vopsea, se mirau ca si cum era ceva ce nu s-a vazut pana la Paris!! Iti propun o tehnica hoteasca, ca vai va putem face doar jumatate de cap ca sa nu va coste peste 1000 de Lei!!!

Am mers pe varianta asta pana la urma, ca deja parea de groaza si parea ca urmeaza sa te falimenteze complet!! Concluzia: Salonul, unde clientul ar fi trebuit sa aiba parte de un balayage complet superb, dar in schimb s-a ales cu jumatatea de cap facut si multe pretexte de furtisaguri din partea unor oameni de nimic!!!”, a mai scris femeia.

Citeste si articolul :   Cine este Nicolae Ciuca, noul premier al Romaniei

O alta femeie a patit la fel, a platit, la acelasi salon, aproape un salariu minim pentru acest serviciu.

”Si eu am patit sa nu am bani la mine …aveam doar 700 lei, credeam ca acesta este un pret decent…Am vorbit singura pana la bancomat…probabil aici a fost inclus si calciu primit pentru ca, din pacate, am avut acolo o cadere. In fine, m-am ales cu un par ars, iar vopseaua s-a dus dupa cateva spalari si total dezamagita. Trebuie sa-mi fac curaj sa mai intru in vreun salon”, a comentat o alta femeie.

Autor