Acest cuplu a plecat in vacanta, lasandu-si gemenii singuri si infometati. Au mintit pe toata lumea ca cei mici au COVID- 19 si sunt in spital

Un cuplu a fost acuzat de crima dupa vacanta de 4 zile. Cei doi si-au lasat gemenii in varsta de 16 saptamani singuri acasa.

La scurt timp dupa ce acestea au plecat in vacanta, bunica a gasit copiii grav bolnavi in casa. Baietelul a fost gasit in coma, murind apoi la spital, iar fetita se lupta pentru viata la un spital din regiunea Kamchatka din Rusia.

Mama Margarita Yanayeva, in varsta de 23 de ani, si-a mintit prietenii ca bebelusii ei sunt internati la spital, fiind suspecti de coronavirus.

De fapt, ea si partenerul Alexey, in varsta de 35 de ani, din Vilyuchinsk, i-au lasat inchisi acasa, singuri, in timp ce au plecat in vacanta pentru cateva zile, sustine politia locala.

Fiul lor a murit din cauza infometarii, iar sora lui geamana este foarte slabita, ea se afla acum la terapie intensiva.

„In decurs de patru zile, ei nu si-au hranit copiii si nu i-au ingrjit ”, a spus o sursa care face parte din ancheta.

Citeste si articolul :   Coronavirus: Peste 5.000 de noi cazuri si 196 de decese in ultimele 24 de ore

In cele din urma, copiii au fost gasiti de catre bunica care nu a putut da de parinti, aceasta a sunat la politie. Cuplul poate primi pana la 20 de ani de inchisoare, fiind condamnati pentru uciderea baietelului, dar si pentru neingrijirea corespunzatoare a copiilor.

Autor