S-a rupt lantul de iubire! Razvan Simion confirma despartirea de Lidia Buble. Ce spune prezentatorul

Razvan Simion s-a despartit de Lidia Buble. Prezentatoru a confirmat pe contul sau de Instagram despartirea de iubita sa. Dupa o relatie cu suisuri si coborasuri, cei doi pornesc pe drumuri separate.

Razvan Simion rupe tacerea si spune adevarul despre relatia cu Lidia Buble.

Prezentatorul de la Antena 1 a spus ca Lidia Buble nu mai este fericita linga in aceasta relatie si isi cere iertare pentru ca nu a putut sa-i ofere mai mult.

Cei doi raman in relatii bune

Mesajul prezentatorului de la Antena 1

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pentru ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.

Au fost ani in care m-am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.

Citeste si articolul :   Marcel Vela, anunt de ultim moment: Noi masuri de relaxare de la 15 iunie

Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celalalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.

De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.

Citeste si articolul :   Lidia Buble, adevarul despre relatia cu Razvan Simion

Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept. Copilul rade: „Intelepciunea si iubirea mea e jocul!”

Tanarul canta: „Jocul si-ntelepciunea mea-i iubirea!” Batranul tace:”Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea!” L.B.

Viata frumoasa, Sufletel!”, a fost mesajul postat de prezentator pe contul de instagram Instagram.

Autor