Durere fara margini. Marturia barbatului care si-a pierdut doi copii si parintii in Italia

Accidentul care a avut loc in Italia pe autostrada A1, a zguduit intreaga comunitate din Reteag, Bistrita- Nasaud.

Doi copilasi, dintre care o fetita care avea doar 10 luni, impreuna cu bunicii din partea tatalui au decedat pe loc. Toata familia se intorcea din Romania in Italia cu un Volkswagen Sharan. Masina a intrat puternic intr-un tir care se afla in stationare.

Romanul a fost arestat pentru omor dupa ce a provocat un grav accident in Italia, in urma caruia, si-a pierdut doi copii si parintii. Potrivit jurnalistilor italieni, barbatul conducea continuu de 30 de ore.

Publicitate

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Barbatul de 30 de ani era in perioada de eliberare conditionata, dupa ce fusese condamnat anterior pentru un jaf in Calabria.

El a declarat ca venea din Romania si ca a condus continuu 30 de ore pentru a ajunge in Toscana.

Politia a constatat ca in masina calatoreau opt pasageri, in loc de sapte si ca, cel mai probabil, nu aveau centura de siguranta.

Citeste si articolul :   Bilant coronavirus, astazi. Anuntul oficial al autoritatilor.

„Nu puteam sa-mi tin ochii deschisi, eram obosit mort”, a spus el, confirmand astfel declaratia unui martor care, inainte de producerea accidentului, ar fi vazut masina cum circula in zig-zag.

„Cand am observat-o, am incetinit viteza si m-am distantat de masina care parea sa fi fost scapata de sub control”, a spus martorul.

Romanul va fi audiat luni in legatura cu producerea accidentului.

Ambasada Romaniei la Roma si Consulatul General al Romaniei la Bologna au intreprins demersuri pe langa autoritatile locale in regim de urgenta, pentru informatii privind cetatenia, identitatea si starea de sanatate a persoanelor afectate, precum si circumstantele producerii accidentului, a precizat MAE, in urma cu doua zile.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.