Andreea Balan si George Burcea s-au mutat din nou impreuna? Actorul s-a dat de gol

George Burcea si Andreea Balan au avut parte de o despartire cu mare scandal. Nimeni nu se astepta ca un asa cuplu sa se desparta la putin timp dupa nunta si cu doi copii.

George Burcea s-a intors la Andreea Balan?

Dupa ce si-au aruncat cuvinte grele pe Facebook si Instagram si chiar in interviuri la tv, se pare ca cei doi au hotarat sa ingroape securea razboiului, mai ales ca au impreuna si doi copilasi, care au nevoie de amandoi.

poza cu fetitele

Noile postari arata ca cei doi s-au impacat, iar George Burcea se afla de mai bine de 3 zile in casa in care locuia alaturi de Andreea Balan.

surioarele

Oare isi vor mai da o sansa in relatia de cuplu? Ramane de vazut. Atat Andreea, cat si George au lasat la o parte certurile si reusesc sa se inteleaga, chiar daca momentan o fac doar pentru fetitele lor.

poza din bucatarie

Andreea Balan si George Burcea pleaca in vacanta impreuna

Citeste si articolul :   Scandal mare intre Dan Bittman si Lucian Mandruta

Andreea si George au luat o decizie care va soca o tara intreaga. Si-au planificat o vacanta in familie. Cei doi fostii soti vor face acest pas pentru ca micutele lor sa nu simta ca sunt abandonate de tatal lor, scrie wowbiz.ro.

“Nu este nimic neobisnuit in asta. Fetitele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie sa se bucure de vara. Si cel mai important este sa mearga impreuna cu ambii parinti. Da, vor merge in vacante toti patru. Doi adulti pot pleca undeva si in calitate de prieteni, nu trebuie neaparat sa fie un cuplu. Ma rog, in aceste mici escapade va merge si mama Andreei, deci vor merge toti cinci”, au spus surse din anturajul celor doi.

Autor