Tanara mama a doi copii, rapusa intr-o cabana in Viseu de Sus, in conditii greu de imaginat

Bianca Ticala, o tanara in varsta de numai 18 ani, mama a doi copilasi, a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Viseu de Sus, Maramures. Tanara a fost ademenita de cel care a ucis-o, cu mancare pentru copii.

Bianca a fost rapusa in conditii greu de imaginat, in cursul zilei de ieri, intr-o cabana parasita din Viseu de Sus, de un tanar de 24 de ani. Barbatul nu era tatal copiilor.

Conform unor surse, cei doi tineri au avut o relatie, dar Bianca s-a hotarat sa se desparta, motivele fiind violenta. Barbatul se purta urat si o batea frecvent.

In data de 6 iunie, tanara a fost ademenita de bestie, la cabana parasita de la marginea orasului Viseu de Sus, dupa ce i-a spus ca ii va da mancare pentru copii, respectiv o felie de branza.

In momentul in care tanara a ajuns la cabana, tanarul a inceput sa o bata cu salbaticie.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, dupa ce a batut-o, criminalul a descoperit ca fata inca traieste si a strangulat-o cu o sarma.

Citeste si articolul :   Reguli noi de Craciun

Apoi, el a plecat in padure, nu foarte departe de cabana, si a incercat sa se spanzure.

Totusi, criminalul a fost salvat in ultimul timp si a ajuns la spital.

In dimineata acestei zile, barbatul  de 24 de ani a fost externat si transferat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei, acolo unde medicii urmeaza sa ii faca o expertiza pentru a stabili daca a avut sau nu discernamant atunci cand a comis oribila crima.

Autor