Ilie Nastase si Ioana Simion s-au cununat. Primele fotografii de la fericitul eveniment

Ilie Nastase si Ioana Simion s-au cununat. Chiar daca toata lumea credea ca cei doi divorteaza, iata ca au decis sa se cunune.

Ilie Nastase, 73 de ani si Ioana Simion, 44 de ani, s-au cununat religios.

foto 2

Numeroase certuri si scandaluri dintre cei doi au tinut primele pagini ale presei. Ilie si Ioana se separasera si urma divortul, dar se pare ca lucrurile au luat o turnura uluitoare

foto 1

Cei doi s-au cununat in secret sambata! Nunta a fost una restransa, cu doar cativa prieteni, si a avut loc la Techirghiol

foto 3

„Am renuntat la divort, dar i-am pus anumite conditii lui Ilie. Inainte sa fac acest pas a existat o conditie pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasa”, a spus Ioana Simion, potrivit Click.

Dupa cununie, Ilie si Ioana, insotiti de alaiul de nuntasi, au petrecut la restaurantul din cadrul Caelia Beach, aflat pe malul marii, in statiunea Mamaia.

 

De ce a vrut Ioana sa divorteze de Ilie

Citeste si articolul :   Cine este si cum arata primul sot al Andreei Marin. Nu este vorba de Stefan Banica Jr.

Surse apropiate cuplului au oferit detalii atunci cand Ioana a decis sa puna punct relatiei.

 

„Ioana si Ilie nu mai sunt impreuna. S-au despartit de mai bine de doua saptamani. Ea locuieste singura, in apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai inteles deloc in ultima perioada, desi ea a tras foarte mult sa salveze aceasta casnicie. I-a dat multe sanse lui Ilie, insa el nu si-a schimbat comportamentul.

Se pare ca se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reprosuri, jigniri. Probabil ca se putea ajunge la situatii mai grave, asa ca Ioana a decis sa nu mai formeze un cuplu. (..) Ioana e decisa sa divorteze”, au spus atunci apropiatii cuplului.

Autor