Cine este si cum arata primul sot al Andreei Marin. Nu este vorba de Stefan Banica Jr.

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Marin, dar putini sunt cei care stiu cine a fost primul sot al vedetei. Andreea s-a casatorit prima data la varsta de 21 de ani.

Andreea Marin si Cristian Gheorghita s-au casatorit in anul 1995. Vedeta TV avea doar 21 de ani.  Casnicia lor a durat doar 3 ani, in 1998, cei doi au divortat.

Cristian Gheorghita, primul sot al Andreei Marin,  are acum o familie superba

poza 1

Apropiatii celor doi spun ca iubirea dintre ei ar fi fost foarte puternica.

poza 2

„Unul din cele mai dificile momente din viata ei a fost despartirea de sotul ei, Cristi. A fost aproape cazuta. Dintr-o data, lumea pe care si-o cladise alaturi de barbatul pe care-l iubea se dusese.”

poza 3

„Brusc, viata parea sa-si fi pierdut orice sens. Realizarile profesionale pareau inutile atata timp cat nu impartasea satisfactiile cu persoana iubita. Ce a ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada grea a fost dragostea ei pentru viata”

poza 4

Cristian Gheorghita s-a recasatorit si are doi baieti. Barbatul este director de marketing.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan, revoltata pe "vedetele" care poarta genti FAKE: „Sunt unele care pun botul la asa ceva"

poza 5

Au fost trei ani impreuna si este directorul unei importante companii

Andreea Violeta Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974 in Roman, Romania. A urmat cursurile Facultatii de Informatica de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Este fiica lui Dan si a Violetei Marin. Are o sora, Cristina, si un frate vitreg, Ionut, ambii mai mici decat ea. In 1984, la varsta de noua ani, Andreea si-a pierdut mama intr-un accident rutier.

In ianuarie 2006 Andreea s-a recasatorit, cu Stefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul si-a anuntat divortul pe reteaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, in ziua in care a implinit 39 de ani, Andreea s-a casatorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut si osteopat, care este si preparator fizic al lotului national de gimnastica feminina al Romaniei

Autor