ANM anunta cod galben de ploi si vijelii. Harta judetelor afectate

Alerta ANM: Meteorologii au anuntat pentru aceasta duminica o avertizare cod galben de ploi si vijelii in zona de nord-vest a tarii. Codul expira la ora 21.00. Tot astazi, a fost emisa o prognoza meteo speciala pentru capitala.

In cursul zilei de duminica, incepand de la ora 13:00 pana la ora 21:00, in nord-vestul tarii si in zona Muntilor Apuseni instabilitate atmosferica va fi accentuata.  Vor fi frecvente descarcari electrice, vijelii, grindina si averse care vor avea caracter torential.

Cantitatile de apa vor depasi 25…30 l/mp si izolat 40 l/mp.

harta meteo

Publicitate

Cum va fi Vremea in Bucuresti

In Bucuresti, temperaturile vor atinge, duminica, 30 de grade, dar va fi innorat si sunt posibile ploi cu fulgere, a comunicat Administratia Nationala de Meteorologie.

Conform meteorologilor, vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, dar cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate duminica.

Probabilitatea pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului va fi ridicata.

Citeste si articolul :   Directorul medical si directorul de ingrijiri de la Spitalul Judetean Suceava si-au dat demisiile

Temperaturile maxime, duminica, in Capitala, vor fi de 29 – 30 de grade, iar minimele se vor situa in jurul valorii de 15 grade.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.