Tragedie pe A1 din Italia. Romanul care si-a pierdut doi dintre copii si parintii intr-un accident in Italia a fost arestat

Tragedie in Italia. Tatal roman care se afla la volanul masinii si si-a pierdut parintii si doi dintre cei patru copii intr-un cumplit accident produs pe autostrada A1 din Italia, in apropiere de orasul Arezzo, a fost arestat.  Sotia acestuia si ceilalti doi copii se afla in stare foarte grava la spital.

Romanul, impreuna cu toata familia, respectiv parintii, sotia si cei patru copii, mergeau catre orasul Napoli, dupa ce au revenit din Romania.

Doi frati mici si bunicii lor au murit in A1 , catapultati pe asfalt de masina, care a explodat. Masina a lovit marginea din spate a unui camion parcat.

Publicitate

Pentru patru dintre ei nu s-a mai putut face nimic: doi adulti, un cuplu de 50 de ani si nepotii: un baiat de zece ani si o sora de opt luni .

Soferul, un tanar de treizeci de ani din Romania , a fost arestat. Tatal copiilor, distrus de durere, era cel care se afla la volan. A scapat nevatamat, dar a fost dus la sectia de politie si pus sub arest. .

Era vineri, 5 iunie, ora 2 p.m., cand kilometrul 360 s-a transformat in scena unui dezastru de proportii enorme, scrie Corriere di Arezzo

Citeste si articolul :   Prefectul Alin Stoica: "Sunt interzise sarbatorile, serbarile si asa mai departe”

Procurorul Roberto Rossi, care s-a deplasat  la fata locului, a deschis un dosar si asteapta raportul specialistilor. Soferul a fost supus unor teste pentru a vedea starea sa mentala si fizica: daca a consumat alcool sau substante interzise, inainte de a conduce.

Cea mai probabila ipoteza este ca el a adormit la volan. Din acest motiv ar fi pierdut controlul masinii.

Politistii l-au gasit in mijlocul drumului, distrus de durere, umbland printre trupurile chinuite ale victimelor. Din accidentul infricosator, tanarul de treizeci de ani din Romania care se afla la volan a iesit nevatamat. Dar cu familia distrusa si o durere infinita. Vor fi consecinte judiciare, dar dezastrul este deja o condamnare pe viata.

Politistii rutieri s-au apropiat cu tact si l-au insotit la sectia de politie. Apoi a venit arestarea pentru crima rutiera multipla. Barbatul intrase in Italia impreuna cu alti membri ai familiei prin Slovenia. O calatorie lunga. Ore si ore la volan. Poate prea multe.

Scena infioratoare cu microbuzul dezintegrat a zguduit pe toata lumea, agenti, salvatori si anchetatori. „Niciodata nu am vazut asa ceva”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.