Mirela Vaida pusa la zid de CNA. Inca o amenda pentru Antena 1: „Degradare umana”

CNA amendeaza iar Antena 1. Postul de televiziune care i-a facut “vedete” pe Veronica si Viorel Stegaru, a fost iar tinta CNA.

Cei doi soti din Blagesti au ajuns pe primele pagini dupa ce Vulpita, tanara de 22 de ani a declarat ca a fost abuzata si ca organele de politie ii apara pe infractori. Adevarul era cu totul altul, Veronica a mers de bunavoie, dar a mintit pentru ca sotul ei sa nu afle ce facuse. O intreaga telenovela a inceput din momentul in care cei doi au fost adusi in Bucuresti.

Chiar daca este un exemplu negativ pentru societatea romaneasca si multi oameni s-au revoltat impotriva postului de televiziune, Antena 1, emisiunea s-a bucurat de un scces rasunator.

Postul Antena 1, amendat din nou de CNA.

Antena 1, postul de televiziune care i-a facut faimosi pe cei doi soti, a primit o noua amenda in valoare de 15.000 de lei.

„Degradare umana, promovarea non-valorilor sau atitudinea moderatoarei Mirela Vaida, care „o traumatizeaza pe invitata Veronica Stegaru””, scrie in textul unei reclamatii

Radu Herjeu, reractie dura in privinta telenovelei cu Vulpita Veronica Stegaru si Viorel

Citeste si articolul :   E oficial! Mirela Vaida, rupe tacerea: Vulpita si Viorel au coronavirus!

Radu Herjeu, membru CNA, a vorbit deschis despre cazul celor doi soti din Blagesti. Tot mai multi telespectatori au cerut ca cei doi sa nu mai apara la tv.

„Sa nu va ganditi nicio secunda ce fel de modele aduceti in societate, in fata tinerilor care s-ar putea uita la acea ora la emisiunea respectiva, mie mi se pare incredibil”, a specificat Radu Herjeu.

Eram in sedinta cand ne uitam pe ecrane si am vazut burtierele mari, galbene: Vedeta este in Parlament. Am crezut ca o sa cad de pe scaun. Am zis ba, una e sa faci o emisiune tabloid, alta e totusi sa o dai la stiri ca VEDETA a venit in Parlament, de parca venise Madonna si a fost invitata in Parlament. Serios? O tanara care nu stie pe ce lume traieste a devenit vedeta?! Eu cred ca toti oamenii seriosi ar trebui sa reactioneze”, a mai spus membrul CNA.

Autor