Fenomen rar pe 5 iunie. Efectele sunt radicale. Nimic nu va mai fi la fel. Se schimba totul

Pe 5 iunie 2020 este Luna Plina. Astrologii ne indeamna sa fim prudenti, sa cheltuim chibzuit si sa nu ne certam cu apropiatii. Totul se va termina cu bine in final, trebuie doar sa avem putina rabdare.

Vineri, pe 5 iunie in Sagetator se va forma Luna Plina, ceea ce va aduce mari schimbari pe toate planurile.

Berbec: Pentru a lua decizia corecta, trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a actiona, nu trebuie sa puneti la suflet negativismul care va inconjoara.

Taur: Fiti mai deschis in ceea ce priveste comunicarea, oamenii vor sa se destainuie cuiva, cum si dvs. aveti nevoie de cineva caruia sa ii spuneti problemele pe care le aveti. Asadar, ramaneti calm atunci cand cineva vrea sa va vorbeasca.

Publicitate

Gemeni: Este bine sa va puneti bani de o parte, niciodata nu se stie cand vine o urgenta. Prin urmare nu mai cheltuiti bani pe ceea ce nu aveti nevoie.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu, marti, 23 iunie 2020. Vine clipa fericirii pentru doua zodii. Destinul le intoarce binele facut

Rac: Nu trebuie sa iti faci rau doar pentru ca altii nu au reusit, oamenii vor incerac sa dea vina intotdeauna pe altcineva. Nu baga in seama astfel de comentarii.

Leu: Aceasta Luna Plina va poate indeplini cele mai profunde dorinte, daca aveti ceva in minte, nu ezitati sa puneti in practica sau sa faceti ceva care sa va apropie de indeplinirea visului.

Fecioara: Deciziile luate la nervi sunt cele mai periculoase si cela mai drastice. Nu hotarati ceva daca sunteti nervos, nu va iesi nimic bine. Asteptati sa va calmati si luati problemele aparuta la rand. Exista intotdeauna solutie pentru orice.

Balanta: Nu da vina pe ceilalti pentru greselile pe care le-ai facut singur. Chiar daca oamenii va dezamagesc, veti invata sa fiti mai puternic de unul singur.

Scorpion: Nu ftrebuie sa aveti suspiciuni in privinta partenerilor. Cel mai frumos lucru intr-o relatie este increderea. Discutati problemele pe care le aveti impreuna.

Citeste si articolul :   Rune 7-13 septembrie 2020: Zodiile care incep o viata noua

Sagetator: Negativismul nu aduce niciodata ceva bun in viata ta, ganditi pozitiv si lucruri frumoase se vor intampla. “Esti ceea ce gandesti”, amintiti-va aceasta vorba.

Capricorn: Nu te lasa purtat de val, chiar daca apare ceva de nerefuzat pe moment, cantariti lucrurile pentru o perioada mai mare de timp.

Varsator: Nu refuzati sa oferiti ajutor, nu stiti niciodata cand, la randul dvs. veti avea nevoie.

Pesti: Desi Luna Plina nu vine cu lucruri pozitive, nu va pierdeti increderea. Trebuie sa treceti si prin lucruri din acestea pentru a vedea ce e adevarata fericire.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.