Scandal mare la Blagesti. Vulpita si Viorel, alergati si goniti cu pietre

Scandal la Blagesti. Cei doi soti Stegaru, Veronica si Viorel, au plecat din Bucuresti sa-si viziteze fetita de Ziua Copilului. Ajunsi in satul natal, cei doi, au avut parte de o surpriza total neplacuta. Parintii lui Viorel au reactionat agresiv. Tatal lui Viorel a alergat-o pe Vulpita si gonit-o cu pietre.

Nici operatorul care filma nu a scapat de furia parintilor lui Viorel, fiind si el gonit cu pietre.

poza 4

Tot scandalul a inceput cand Veronica a ajuns la poarta socrilor, iar spiritele s-au incins.

Publicitate

poza 2

A avut loc un schimb de cuvinte dure chiar si intre Viorel si mama sa, aceasta spunandu-i ca nu mai vrea sa fie copilul ei.

poza 1

Publicitate

Lucrurile nu s-au linistit deloc dupa, pentru ca Viorel a incercat sa vorbeasca calm cu mama sa, dar care nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Femeia i-a marturit ca nu mai vrea sa fie copilul ei, iar Viorel a raspuns cu aceeasi moneda, scrie spynews.ro

Citeste si articolul :   Sotii Stegaru revin la Acces Direct: "Ne vedem luni..."

Fullscreen capture 622020 121259 PM

“Daca o prind de data asta, chiar ca o tund”, a tipat Dumitru Stegaru, socrul Vulpitei si a inceput sa arunce cu pietre chiar si spre Viorel pe ulitele din Blagesti.

Speriata, Veronica a inceput sa planga, insa s-a bucurat atunci cand fiica a alergat dupa ea pentru a petrece cateva clipe in compania celei care i-a dat viata.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.