Accident grav in Romania. Sunt 4 victime. Soferul facea live pe Facebook

Accident grav in Romania. Un tanar din Botosani a provocat un grav accident rutier. Acesta a refuzat sa fie testat cu aparatul echilotest,. Ulterior a fost transportat la spital fortat pentru recoltarea de probe biologice. Accidentul s-a produs in zona Spitalului de Pediatrie din municipiul Botosani.

In incident sunt implicate 4 masini si sunt 4 victime

Accidentul din Botosani s-a produs in noaptea de luni spre marti, iar soferul vinovat era in stare de ebrietate. Barbatul conducea cu peste 120km/ ora si a avariat 4 masini si ranit 4 persoane care au ramas incarcerate pana la interventia pompierilor.

Din spusele politistilor, ar fi sase victime, una dintre acestea parasind locul accidentului. Soferul vinovat, de etnie roma, se afla in stare de ebrietate si conducea cu peste 120 de km/h, in timp ce facea LIVE pe Facebook.

„Una dintre victime, aflata intr-un autoturism care era rasturnat pe cupola, a fost scoasa de pompieri dupa o interventie extrem de dificila”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta din Botosani.

La fata locului s-au adunat peste 150 de persoane care au venit sa „admire” spectacolul dat de soferul de etnie roma cu permis de conducere de Italia.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 5.324 cazuri noi in ultimele 24 de ore si 99 decese

Live pe Facebook in timp ce a produs accidentul

Pe soferul care a produs accidentul il preocupa sa faca live pe Facebook in tomp ce conducea masina cu peste 120km/h in orasul Botosani. Camera telefonului a surprins momentul impactului violent.

Barbatul s-a ales cu dosar penal

Victimele au fost transportate la spital. Inca nu se cunosc detalii despre starea de sanatate.

Autor