Dan Cruceru, mesaj neasteptat pentru Elena Ionescu, castigatoarea Survivor: “O femeie care…”

Dan Cruceru, Prezentatorul Survivor, a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram dupa ce Elena Ionescu a castigat premiul in valoare de 250.000 de lei.

Acesta a postat o fotografie cu castigatoarea Survivor Romania. In imagine apare si fetita lui, Sophia. Prezentatorul Survivor i-a cateva randuri invingatoarei show-ului de la Kanal D.

“Elena este SURVIVOR ROMÂNIA 2020. A primit cele mai multe voturi din partea publicului și este una dintre puținele femei din lume care au câștigat acest trofeu. Felicitări, Elena! Unii te blamează, mulți, mulți alții te adoră și asta s-a văzut în vot! Dar nimeni nu știe mai bine ca tine și ca ceilalți 28 de concurenți cât este de greu la Survivor! Felicitări, #ElenaSurvivor!

P.s: Am avut și eu un susținător, cel mai mare susținător al meu, de altfel – Sophia!”, a scris Dan Cruceru.

Publicitate

Elena Ionescu, singura reprezentanta a echipei rosii in Marea Finala,  nu a avut prea multi sustinatori, de aceea aceasta a fost si criticata de multi urmaritori ai emisiunii.

Fiind o prezenta controversata la Survivor si intrand in conflict cu mai multi coechipieri, aceasta si ceilalti Faimosi  au fost aspru criticati de catre fani.

Citeste si articolul :   Alerta in Grecia: Turista din Romania confirmata cu noul virus

“Era frumos daca spuneai la sfarsit “Hai Elena! Hai Faimosii!” … urat din partea voastra, a faimosilor, sa nu o sustineti in finala”, a fost comentariul unui fan pe contul lui Ghita Balmus.

“Cine vrei sa castige?”, a fost intrebarea unui utilizator pe contul de Instagram al lui Ghita. “Emanuel”, a raspuns fostul Faimos. “Ce face invidia din oameni. De ce nu ai fost in echipa albastra daca iti doresti sa nu castige Elena? Mai ziceai ca nimeni nu este invidios ca Elena este finalista. Te contrazici singur in tot ce spui”, a reactionat un admirator al Elenei Ionescu.

“S-a incheiat si Survivor! O sa vorbim despre experienta Survivor pe Instagram. Nu stiu cum o sa fac. Probabil o sa fac un live sau o sa pun un poll cu intrebari si o sa raspund la ele. Ce vreau sa spun: Nu va imaginati cum e sa mananci, sa fumezi si sa bei. Frate, trebuie sa iti pretuiesti viata, ba, o viata ai, si sa te bucuri de fiecare moment”, a spus Emy Alupei pe Instagram Stories.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.