Andreea Berecleanu: Am vazut multe asemenea mese. Si tot la Guvern…

Fosta prezentatoare de la Observator, Andreea Berecleanu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, dupa ce, in presa online, a aparut o poza cu o parte din Guvernul Orban. Iata mesajul integral.

“E un subiect care nu ar merita prea multa atentie! Stiti de ce, cred eu? Ca sunt altele cu siguranta mai importante decat aceasta masa cu beri si prosecco. Imaginea aceasta este a Romaniei parvenite. Daca vedeam slanina si ceapa insotite de palinca, era mai bine?

Nu, tot inadecvare se numea. Ce vedem? O adunare a unor oameni care par atat de diferiti dar sunt, de fapt, la fel. Doar imbracamintea ii diferentiaza sau ce prefera fiecare sa bea, ei au aceleasi “idealuri”. Pe vremuri, ca jurnalist, mai de curand, mai demult, am vazut multe asemenea mese. Si tot la Guvern sau in sedii de partide.

Nici macar nu se fereau de noi, jurnalistii, dar nici pozele nu ajungeau la presa, ca nu era acest lucru vreo miza. Nu era atata ura ca acum. Acum e nevoie de “sange”, de “a da in cap” din punct de vedere politic, dar cu ce arme? Astea sunt armele? Nu intelege nimeni, popor roman, ca ne conduc aceiasi oameni? Ca sticlele de whiskey se schimba, dar ei nu? Ca celebrul trabuc de la Casa Alba a lui Clinton nu avea nevoie de manusi sterile?

Ca amanta lui Hollande, pe vremea cand nu era oficiala, nu l-a asteptat niciodata in poarta casei, ci in interior? Ca mesele si fetele lui Berlusconi, erau televizate in direct, iar popularitatea lui crestea simtitor? Ca reteta de whiskey cu gheata a lui Basescu a fost best seller doar pentru cei care nu vazusera whiskey decat in Dallas, dar care erau de ordinul milioanelor de votanti? Eu cred ca daca nu eram in vremuri de post pandemie, aceasta fotografie “scapata” catre presa era menita sa aduca niste procente in plus la alegeri si sa creasca popularitatea personajelor.

Altfel, a declansat doar un alt val de “barfa balcanica” inutila. Ce e val, ca valul trece! P.S Am recunoscut sticla de Lagavulin de pe masa, ca e whiskey-ul meu preferat, asta ca sa nu credeti ca am ceva impotriva celor care beau. Adecvarea e problema. La multi ani, dl Orban! Am inteles ca era ziua dv de nastere! Se deschid terasele, o puteti sarbatori la vedere! PS2 Nu va grabiti sa scrieti in comentarii ca am vreo culoare politica sau vreo simpatie, nu am! Cum as putea avea?”, a fost mesajul care a insotit respectiva fotografie.

Citeste si articolul :   Motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Ciolacu a facut anuntul: "Este timpul sa plecati acasa sau la puscarie"

Vedeta a primit numeroase comentarii la postare.

“Merita foarte multa atentie distinsa D-na Andreea deoarece sunt persoanele care conduc soarta noastra.Daca va este indiferent dvs care sunteti o persoana publica si formator de opinie imi pare rau sa va spun ca sunteti de acord cu acesti oameni care decid destinele noastre si ale copiilor nostri.Erati foarte indignata cand ati plecat de la Antena si acum se pare ca inteleg bine punctul de vedere personal cand doriti ca noi cetatenii acestei tari sa trecem cu vederea acesti Monstri care ne conduc si Se gandesc Numai la binele Lor.Au venit la guvernare cu sloganul ca vor anula Pensiile Speciale si nu au facut Nimic in acest sens.SUNTETI DE ACORD CU EI SI DORITI SA NU LUAM IN SEAMA?Va admiram pana in acest moment ,imi cer permisiunea ca Cetatean al acestei Tari sa am un punct de vedere si sa ma retrag din lista dvs de aici.M-ati dezamagit ca persoana publica ,era bine sa fiti rezervata distinsa D-na Andreea.”

Citeste si articolul :   Surpriza anului la Antena 1. Anuntul a fost facut chiar de Mirela Vaida

“Daca ati fi fost inca la “pupitrul stirilor” ati fi chemat intervievatul la “chestiune”…si ar fi fost corect! Comentam imaginea respectiva! Se pare ca avem dreptul! Dar dv., acum, facand apel la toti si la toate, dati impresia ca ii scuzati, ca tineti cu ei…ceea ce, pana la urma, e dreptul dv, dar recunoasteti!”

Autor