Vulpita are un nou loc de munca. Cine o ia in echipa sa

Vulpita, Veronica Stegaru si Viorel, sotul ei, sunt deja cunoscuti de la emisiunea Mirelei Vaida. Cei doi soti au devenit “vedete” dupa ce Vulpita a decis sa-si spuna povestea la tv.  Cu toate ca au fost aspru criticati de internauti, cei doi au avut mare succes. Veronica a primit mai multe oferte de angajare de la persoane publice.

Se pare ca Veronica a si semnat un nou contract.

Vulpita o sa aiba un nou loc de munca in cel mai scurt timp. Creatoarea de moda Sonia Trifan s-a hotarat sa o ajute pe Veronica Stegaru, asa ca a luat-o in echipa sa de la atelier, locul de unde isi iau haine numeroase vedete din Romania. Veronica a semnat deja contractul si este pregatita sa inceapa noul job. I-a promis Soniei ca nu o va dezamagi si va fi foarte muncitoare.

Sonia a spus ca este incantata de noua sa angajata si vrea sa o invete  tot ce trebuie sa stie despre croitorie. Creatoarea de moda si-ar fi dorit sa o inscrie la cursuri de croitorie, dar ar dura prea mult. Astfel, Sonia va fi cea care o va initia in aceasta meserie si, daca lucrurile vor merge bine, ii va permite chiar sa creeze cateva rochii dupa propriile ei idei.

„Da, este o idee pe care am avut-o in ultimele zile si chiar m-am gandit ca pe parcursul acestor doua saptamani o s-o invat pe Veronica de la cele mai elementare lucruri, la cele mai complicate lucruri. Sincer, chiar mi-ar fi placut sa o trimit chiar si la un curs de croitorie, dar nu avem timp. Si, chiar ma gandeam: de ce nu sa o las pe Veronica, la un moment dat, sa faca doua, trei rochite? Bineinteles, cu ajutorul meu, dar sa fie ideile ei.”, a declarat Sonia Trifan.

Veronica a mai primt o oferta de la Leo de la Strehaia pentru o colaborare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.