Tragedie in Olanda. Victimele sunt romani sezonieri

Tragedie in Olanda. Accident tragic pe un drum din Olanda. Dupa ce microbuzul a lovit o alta masina condusa de o tanara, doi romani au fost ucisi si alti sapte au fost raniti.

9 muncitori romani, sezonieri, se indreptau, marti dimineata, catre locul de munca. Din pacate, microbuzul in care se aflau a fost lovit in plin de un autoturism condus de o tanara in varsta de 23 de ani. In urma impactului, 3 romani si-au pierdut viata, iar alti 7 sunt in stare grava.

Accidentul a avut loc pe N240, in apropiere de Medemblik, in nordul Olandei. Din primele date puse la dispozitie de autoritatile olandeze, soferul microbuzului circula pe un drum cu prioritate, cand a fost lovit de un autoturism care a intrat de pe un drum fara prioritate. Soferita nu s-a asigurat.

Cei doi muncitori romani decedati au fost pur si simplu proiectati in afara microbuzului. Unul dintre ei a murit pe loc, iar celalalt la scurt timp dupa impact. Cei doi barbati aveau 25 si respectiv 44 de ani.

Ceilalti sapte romani si soferita celeilalte masini se afla in stare grava la spital.

 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.