Accident grav in Romania. Sapte persoane au fost ranite

Accident grav in Romania. Miercuri a avut loc un grav accident in zona Eroii Revolutiei din Capitala. In zona Eroii Revolutie, doua tramvaie s-au ciocnit frontal. Cel putin 7 persoane au fost ranite.

Accidentul dintre cele doua tramvaie a avut loc in jurul orei 11:40, in apropiere de Cimitirul Belu. Circulatia tamvaielor a fost blocata, dar si traficul rutier.

In accidentul din capitala au fost implicate doua tramvaie de pe liniile 11 si 7. Din datele transmise de autoritati, vinovatul se pare ca este vatmanul de pe linis 7.

Din informatiile existente, macazul unei dintre garnituri nu a fost schimbat. Pe mai multe linii, vatmanii trebuie sa coboare si sa schimbe macazul manual.

Publicitate

Publicitate

La fata locului as-au deplasat echipaje de ambulanta si pompieri.

Claudiu Costea, purtator de cuvant al Politiei Rutiere, a declarat la Digi24 ca „ar fi vorba despre o problema cu schimbarea macazului, nu stim foarte sigur, se efectueaza cercetarea la fata locului”.

Citeste si articolul :   Record absolut al persoanelor decedate din cauza COVID-19 in ultimele 24 de ore

Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, a precizat ca sapte persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar trei au fost transportati la Spitalul Bagdasar-Arseni, dar si Sfantul Ioan si Spitalul Universitar. Starea lor este stabila, prezentand doar leziuni.

„Din evaluarea medicilor, cel mai probabil si ceilalti pacienti vor fi dusi la spital, restul pasagerilor au coborat din tramvaie si au refuzat ingrijirile medicale”, a precizat el.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.