Margherita de la Clejani, accident in capitala. I-au facut testul si a iesit pozitiv. Ce consumase vedeta

Aflata sub influenta substantelor interzise, potrivit surselor din Politie, Margherita de la Clejani a facut accident in Bucuresti, astazi. Inca nu se cunoaste starea de sanatate a fiicei Vioricai de la Clejani.

Margherita a facut accident in capitala

Fiica Vioricai de la Clejani a fost implicata intr-un accident rutier petrecut in aceasta dimineata, in Bucuresti, conform Cancan.ro. Vedeta se afla la volanul masinii personale, un Range Rover Evoc si a lovit un autoturism care era stationat regulamentar. Conform regulamentului, politistii care au sosit la fata locului i-au facut Margheritei teste rapide pentru alcool si substante interzise, iar rezultatul arata ca tanara era sub influenta substantelor interzise.

Potrivit surselor din politie, tanara nu se comporta normal si fost dusa la IML pentru alte probe. In urma testului facut la IML, Margherita de la Clejani a iesit pozitiva la… heroina.

imaginea 1

Ce se intampla cu Margherita dupa accident

imaginea 2

Margherita s-a supus testarii, asa cum prevede legea. In acest moment, nu se cunosc detalii legate de starea de sanatate. Se pare ca nu a suferit rani care sa-i puna viata in pericol.

Citeste si articolul :   Margherita de la Clejani, prima declaratie dupa ce a fost depistata pozitiv la IML

Margherita nu este singura vedeta prinsa la vilan dupa ce a consumat substante interzise. George Burcea si Victor Slav au fost si ei prinsi in trafic dupa ce consumasera substante interzise. Fiind o fapta penala, probabil si Margherita se va alege cu dosar penal.

Autor