Batrana de 84 de ani din Valcea batuta si umilita de propria sa fiica

O femeie de 84 de ani a fost batuta de fiica ei de 62 de ani. Totul s-a intamplat intr-o comuna din judetul Valcea. Femeia a ajuns la spital dupa ce a fost batuta cu bestialitate, iar politiaa deschis dosar penal pentru fiica ei.

Batranica batuta cu bestialitate de fiica sa

Potrivit Gazeta Valceana, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Sutesti au fost sesizati prin apelul unic de urgenta, cu privire la o agresiune fizica exercitata de o femeie asupra mamei sale. Politistii au luat masuri urgente.

Iata ce spune IPJ Valcea:

“La data de 19 aprilie a.c., politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Sutesti au fost sesizati prin apelul unic de urgenta, cu privire la un act de agresiune fizica exercitat de catre o femeie, asupra mamei sale de 84 de ani, eveniment petrecut pe raza comunei Creteni, sat Mrenesti.

Politistii ajunsi la fata locului au constata ca cele sesizate se confirma, impotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protectie provizoriu pe o perioada de 5 zile, iar femeia de 84 de ani a fost condusa la o unitate spitaliceasca in vederea acordarii de ingrijiri medicale, unde a ramas internata.

Citeste si articolul :   Cutremur neobisnuit in tara noastra. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut.

Judecatoria Dragasani a emis un ordin de protectie provizoriu pe o perioada de 3 luni de zile, dispunand evacuarea fiicei din locuinta comuna si obligatia de a nu se apropia de mama ei la o distanta mai mica de 10 m.

In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie, cercetarile fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Dragasani.

De asemenea, politistii au intreprins toate demersurile pentru informarea autoritatilor si institutiilor competente conform Legii 217/2003 privind prevenirea si combaterea violentei domestice”.

Autor