Mesaj tulburator primit tarziu in noapte de Carmen Iohannis: “Va plange sufletul de amaraciune, stiti ce urmeaza si va e frica!”

Dupa ce starea de urgenta s-a incheiat, Carmen Iohannis a dorit sa le reaminteasca imediat romanilor de masurile care trebuie urmate pentru a ramane in siguranta in lupta impotriva COVID-19.

Pe contul de Facebook, prima doamna a Romaniei a distribuit o fotografie ce contine masurile de protectie, in plina pandemie de coronavirus.

„Purtati masca de protectie. Mentineti o distanta de cel putin 1,5 metri fata de ceilalti. Limitati deplasarile care nu sunt necesare. Respectati masurile de igiena” au fost lucrurile transmise de Carmen Iohannis, pe contul ei de Facebook.

mesajul primei doamne

La postarea ei, o persoana a lansat un atac dur la adresa primei doamne, spunand ca stresul in care traim nu este deloc unul benefic.

„Aveti un suflet bun… se vede asta in ochii dumneavoastra, se vede cum va plange sufletul de amaraciune.. stiti ce urmeaza si va e frica …lumea asta va fi libera din nou.. mastile purtate de catre oamnenii fac mai mult rau decat bine !! Vorbim de sanatate ?!?

Citeste si articolul :   Raed Arafat: Aceasta boala va fi foarte greu sa fie oprita total sau permanent. Masurile vor fi inasprite

Stresul in care traim in clipa de fata oare este benefic pentru sanatatea noastra ? Panica, anxietatea sunt bune pt sanatatea noastra ?! Eu sunt artist independent si nu am fost ajutata in nici un fel de nimeni in aceasta perioada cu nimic.. oare asta e bine pt sanatatea mea mentala ?! Unde este responsabilitatea dumneavoastra fata de acest popor ?… Dumnezeu sa va binecuvanteze” a fost unul dintre comentariile care a atras atentia.

Autor