Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 11 – 17 mai 2020. Trei zodii au karma negativa. Lucrurile scapa de sub control

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 11 – 17 mai 2020. Afla cum va fi sapatamana viitoare pentru zodii. Cine are zile bune, cine castiga si cine va fi dezamagit. Urmeaza zile pline de neprevazut pentru cateva zodii, iata de ce:

Berbec

Aceasta saptamana sta sub ampenta unei noi alinieri a planetelor. Alinierea este formata din Pluton Retrograd in Capricorn si Jupiter carora li se va alatura si Luna. Cum alinierea acestor planete se face in aspect de cuadratura cu Soarele vostru natal, Lilith si Kiron, veti intampina obstacole. Vizati sunt si Taurii, Scorpionii, Balantele, Fecioarele, Racii si Leii.

Taur

Publicitate

Saturn din Varsator nu primeste vibratii imbucuratoare de la palnetele din Taur(Uranus, Mercur, Soare), de aceea veti simti ca vi se pun bete in roate, ca cineva incearca sa va incurce. Pentru eliminarea vibratii trebuie sa aveti in vedere cum sunt pozitionate aceste aspecte pe astrograma. Vizati sunt si Gemenii, Berbecii si Leii. Cariera si sanatatea sunt marcate de noi compatibilitati.

Gemeni

Probabil ati vazut deja unde este pozitionat Mercur. Cum Uranus si Soarele marcheaza haos in Paradisul conjugal si socio-profesional,  ii intuiti pe cei care au amante sau amanti. Semnal de Uragan ce va provoca dezastre din iunie incolo… Jupiter, Pluton Retrograd si Luna atentioneaza probleme ascunse, karmice de sanatate sau care tin de business.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 octombrie 2022. Acordati atentie problemelor din trecut

Rac

Alinierea planetelor din Capricorn, Jupiter-Pluton si Luna, precum si prezenta Axei Karmice spune ca sunteti pe ultima suta de metri in ceea ce inseamna reusita in viata, macar in ceasul al doisprezecelea trebuie sa stiti cum stati cu misiunea inscrisa pe astrograma voastra. Prezenta acestei axe mai vizeaza sanatatea, cariera/business-ul, viata de familie(copii, nepoti),relatia cu rudele,latura amoroasa, care vor merge destul de bine.

Leu

Pentru Lei amorul este o chestiune tehnica si de interes, ma mira faptul ca toti recunosc ca si-au ales jumatatea. Va iubiti cel mai mult pe voi si va place confortul oferit de altii(casatorii, dragoste). Valabil si la Sagetator, Berbec sau la cei care au Axa Karmica in astfel de zodii. Diferenta o face doar astrograma karmica, care e foarte complexa si imi indica ce ati fost in vietile anterioare…

Fecioara

Probabil ati citit deja care sunt aspectele perioadei ce sunt marcate de Mercur in rezonanta cu Pluton Retrograd si care va poate afecta linistea interioara si sanatatea.  De Pesti(zodia opusa) nici nu mai spun, ca Soarele natal face opozitie cu Neptun. Pastrati-va calmul pentru ca vor veni si zile cu soare. Nu va enervati pe lucruri marunte.

Balanta

Dezechilibre si capcane ale destinului, de asta aveti in perioada urmatoare, greu de reglat. Deci, reglari de conturi! Cum multi nu au inteles cum pot sa luminez mintea cu sfaturi pozitive din harta lor natala, se vor trezi cand vor plange in pumni. Vizat e planul relational(amor), planul profesional si spiritual, s.a.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 19-25 iulie 2021. Luna plina intoarce destinele. Previziuni pentru toate zodiile

Scorpion

Sunt putini nativi in acesta zodie care sunt considerate Spirite Superioare. De ce? Pentru ca cei mai multi sunt condusi de instinctul sexual si au o moralitatea indoielnica. Cu un trecut glorios in planul sexual, dominat de amantlacuri nenumarate se gandesc acum, pe aceste aspecte cum sa ceara iertare si sa fie iertati. Nimic mai fals! Nu se spala usor astfel de pacate si se aduna pe karma

Sagetator

Previziuni care vi se potrivesc si voua am facut si la celelalte zodii. Caci Jupiter este in rezonanta cu Pluton Retrograd in Capricorn(2Malefic Kisses potentat). Pentru a scapa din aceste hatisuri sa stiti ca solutiile le vad individual, pe astrograma voastra complexa. Sanatatea si viitorul depind de acest fapt(cariera, familie, copii, justitie, controale, dusmani vazuti si nevazuti). Roata se intoace…

Capricorn

Alinierea de planete din zodia voastra, formata din Jupiter, Pluton Retrograd si Luna, la care adaug si prezenta Axei Karmice cu Capul si Coada Dragonului va pune in ipostaza neasteptata, dar anticipata de mine de multa vreme de a nu sti pe unde sa scoateti camasa(business, cariera, dragoste, sanatate cu implicatii karmice, compatibilitati ce se vor dovedi incompatibilitati, deschideri).

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 august 2020. Gemenii reusesc in tot ce isi propun

Varsator

Blocaje sau obstacole greu de inteles si de depasit fara sfatul meu avizat. Prezenta Soarelui, a lui Uranus si a lui Mercur in Taur la debut de saptamana si a lui Uranus in zodia voastra(puteti studia si celelalte lucruri scrise la celelate zodii), dar si a alinierii de planete din Capricorn formate din Jupiter, Pluton Retrograd si Luna va vor da de gandit. Multi nu veti sti incotro sa o luati de aici incolo…

Pesti

Natura duala a zodiei este o sabie cu doua taisuri. De aceea la cei mai multi un ochi le zboara la slanina si altul la faina. Altii spun ca in amor o vrabie le este pe deget(verigheta)/ mana si alta in gand. Valabil si la nativii zodiei, dar si la native. Exceptie fac calugarii si calugaritele. Acum intelegeti de ce este important sa va studiez astrograma compatibilitatii? Este o chestiune de karma, cu Lilith….

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.