2 politisti si un jandarm au facut cheta pentru o batrana care nu avea bani de medicamente

Doi politisti si un jandarm din Bucuresti au facut o fapta buna dupa ce au gasit o femeie in varsta la o farmacie, care nu mai avea bani de medicamente.

Povestea lor a fost spusa pe Facebook de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, care mentioneaza ca cei 3 barbati au contribuit fiecare cu bani pentru a strange suma necesara.

Apoi, cei 2 politisti impreuna cu jandarmul au condus-o pe femeia in varsta pana ”in fata usii”.

In doar 3 ore de la postarea pe Facebook a acestei intamplari, mesajul a adunat aproape 300 de distribuiri si circa 2000 de aprecieri.

Publicitate

”A scris incet, de mana, declaratia si a plecat spre farmacie. I s-au terminat medicamentele, dar trebuie sa continue tratamentul. Abia a ajuns la farmacie si a simtit ca o lasa puterile. S-a sprijinit de zid sa isi traga rasuflarea. Atunci au aparut langa ea doi politisti si un jandarm.

Publicitate

In cuvinte putine le-a spus nevoia si sprijinita de oamenii in uniforma a intrat sa-si cumpere tabletele necesare. Banii putini insa nu ajungeau pentru o cutie. S-au cautat toti in buzunare si din cheta ad-hoc s-a acoperit reteta. Si pentru ca prima misiune a fost indeplinita, au trecut la urmatoarea. Doamna a ajuns acasa, in siguranta, condusa pana in fata usii.

Citeste si articolul :   Tratament revolutionar pentru coronavirus in Romania! Nelu Tataru a facut anuntul

Va multumim. Va multumim in numele tuturor parintilor si bunicilor care au nevoie de sprijin si ajutor.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.