Vesti triste din Romania: Un ambulantier din Suceava, primul cadru medical din Romania care s-a stins din cauza coronavirus. Mesajul ministrului Sanatatii

Ministerul Sănătății a anunțat, marți, primul deces în urma infectării cu noul corinaviru în rândul personalului medical, fiind vorba de un ambulanțier de 53 de ani, de la Suceava.

Barbatul a prezentat simptomatologie COVID-19 in data de 24 martie 2020. A fost testat si a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie 2020. Acesta a fost internat la domiciliu si nu a acceptat internarea. A decedat la domiciliu marti, 7 aprilie 2020.

Ministrul Sanatatii , Nelu Tataru isi exprima regretul fata de aceasta pierdere si transmite condoleante familiei. Ministrul Sanatatii este alaturi de personalul medical din cadrul SAJ Suceava.

In prezent, conform raportarilor din teritoriu la INSP, un numar de 699 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.