Horoscop 5 martie 2020. Joia Alba pentru 2 zodii. Ploua cu vesti bune

Horoscop zilnic, 5 martie 2020. Astrologii vin cu vesti bune pentru unele zodii. Afla din randurile de mai jos ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Publicitate

Consideri ca ai muncit cam mult si ca este timpul de o pauza. Problema este ca superiorii tai nu sunt de aceeasi parere si vor exista neintelegeri cu privire la acest subiect. Nu vei iesi in castig de cauza de data aceasta.

Taur

Publicitate

Ar fi indicat ca astazi sa stai mai mult pe acasa sau sa eviti discutiile cu persoane despre care stii ca te enerveaza de fiecare data cand intri in contact cu ele. Nu este un moment bun sa iti pierzi cumpatul.

Gemeni

Ai lucrat foarte mult la un proiect, insa rezultatul nu este unul pe placul tau. Te simti tradat pentru ca un apropiat a furnizat indormatii unora dintre concurentii tai. Esti hotarat sa ii dai o lectie, insa nu esti sigur la ce metoda recurgi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 iulie 2022. Leul trebuie sa renunte la ceea ce nu il lasa sa avanseze

Rac

Astrele prevad o zi insorita in viata ta, insa asta nu se refera la vreme, ci la atmosfera placuta din jurul tau. La birou va fi liniste, iar seara acasa te asteapta o surpriza.

Leu

Exista mari sanse sa primesti un cadou. Esti emotionat pentru ca nu te asteptai la asa ceva, desi iti doreai de mult timp sa primesti asta. Chiar si colegii de la locul de munca te uimesc.

Fecioara

Ai ignorat treburile gospodaresti si acum te-ai trezit cu o gramada de activitati ce nu mai pot fi amanate. Asta inseamna ca planurile facute pentru seara vor suferi cateva modificari.

Balanta

Esti increzator si sigur ca o sa ai parte de o victorie cu ceea ce faci acum. Simti ca poti duce totul la sfarsit de unul singur si refuzi pe oricine se ofera sa te ajute. Este ceva personal si nu accepti sa intervina nimeni.
Scorpion

Ai o presimtire ca se va intampla ceva. Si chiar asa va fi doar ca este vorba despre o veste avantajoasa din punct de vedere financiar. Inima iti bate la maximum cand te gandesti ca o sa ai mai multi bani.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 martie 2024. Furtuna se potoleste- Trei zodii isi schimba total destinul

Sagetator

Nu consiferi justa decizia unui coleg de a face ceva ce va poate afecta pe toti. Incerci sa il convingi ca nu este cazul sa se aventureze pe taramuri despre care nu cunoaste nimic.

Capricorn

Risti mai mult decat ar fi cazul, insa se pare ca esti cea mai norocoasa zodie pentru ca o sa iesi castigator. Chiar si tu esti uimit de ceea ce ti se intampla si te gandesti cat de mult bine ai putut sa faci in viata ca sa ti se intample asta.

Varsator

Daca cei din zodia capricorn au o zi perfecta, nu acelasi lucru se poate spune si despre tine. Va trebui sa fii atent la fiecare pas pe care il faci pentru ca circuli pe marginea unei prapastii.

Pesti

Dispui de ceva mai mult timp liber si profitand de asta mergi in vizita la cineva drag. Discutiile se vor lungi foarte mult. Nu te astepta sa ajungi si in alte parti.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.