Press "Enter" to skip to content

Coronavirus: In Italia, numarul persoanelor infectate a ajuns la 821, iar cel al deceselor la 21

Numarul persoanelor din Italia contaminate cu noul coronavirus a ajuns la 821, a anuntat vineri seful Agentiei italiene de protectie civila, Angelo Borrelli, transmit DPA si Reuters, citate de Agerpres.

Pana in prezent, 21 de pacienti cu coronavirus au decedat si 46 s-au recuperat in urma infectiei. Joi, numarul infectiilor cu coronavirus in Italia era 650.

Cele mai recente date includ 412 persoane cu simptome usoare sau fara simptome, care nu necesita spitalizare si sunt in conditii de izolare acasa, si alte 345 de persoane internate in spitale, dintre care 64 se afla la terapie intensiva.

Regiunea Lombardia va cere guvernului de la Roma mentinerea pentru cel putin inca o saptamana a restrictiilor deja puse in aplicare, au anuntat vineri autoritatile din aceasta regiune.

Focarul inregistrat saptamana trecuta in regiunile Lombardia si Veneto au facut ca Italia sa devina statul european cel mai afectat. Tara a devenit de o saptamana o platforma de raspandire a Covid-19 in lume. Primele cazuri inregistrate in America latina (Brazilia si Mexic) si Africa subsahariana (Nigeria) sunt persoane sosite din peninsula italiana, scrie digi24.ro.

Comments are closed.