Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA: Cum arata TANARUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirma ca si iubita acestuia este in autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat ca tanarul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, in varsta de 25 de ani, din localitate. ”Rezultatele celorlalti membri ai familiei sunt negative, numai pentru baiat testul este pozitiv. Ceilalti raman izolati, le vom aduce mancare, apa si asteptam instructiuni din partea prefectului si a DSP. Tanarul este salariat la o unitate unde italianul este patron principal si au fost, intr-adevar in contact, in ultimele zile. De doua zile au fost izolati, am avut politia in permanenta aici. Astazi dupa-amiaza a fost si medicul de familie aici si nu avea nici un simptom.

Eu intuesc ca va fi destul de grava situatia si va trebui sa extindem testarea la toti cei care au fost la acel eveniment. In jur de 30 de persoane. In urma cu cateva zile tanarul a participat la un eveniment, la seful sau, Ovidiu Pasarica. Din cate stiu lucra la o unitate de prelucrare a lemnului. ( hala e inchiriata de la italian – n.r.). Iubita tanarului se afla si ea in izolare, la domiciliu, in Tg-Jiu”, a spus Iuliana Iliescu la Antena 3, potrivit gorj-domino.ro

tanarul cu coronavirus

Tanarul care este primul caz de infectare cu coronavirus confirmat in Romania a ajuns joi de dimineata la Bucuresti, adus cu o ambulanta speciala, complet izolat. El a calatorit cu ambulanta toata noaptea, din comuna gorjeana de unde este.

„Va fi preluat de colegii de la Matei Bals, in spatiul in care exista incaperile de izolare. Ambulanta va fi dezinfectata si se va intoarce la Dolj. Daca va avea simptome minimale va fi tratat minimal, daca vor aparea complicatii, va fi tratat. Nu exista tratament specific pentru coronavirus nicaieri in lume in acest moment.”, a explicat Raed Arafat, la Antena 3, la cateva minute dupa ce ambulanta speciala a intrat pe poarta Institutului Matei Bals.

Comments are closed.