Press "Enter" to skip to content

Prof. Dr. Monica Pop, prima declaratie despre tanarul infectat cu coronavirus. Ce trebuie sa faca fiecare roman

Tanarul care este primul caz de infectare cu coronavirus confirmat in Romania a ajuns joi de dimineata la Bucuresti, adus cu o ambulanta speciala, complet izolat. El a calatorit cu ambulanta toata noaptea, din comuna gorjeana de unde este.

Monica Pop a scris pe pagina sa de facebook urmatorul mesaj:

„TANARUL de la Bals e DOAR PURTATOR al virusului, NU E bolnav. Inca.
Poate ramine asa sau poate face boala.
Din pacate, insa, il POATE TRANSMITE.

Metode de profilaxie :
-inainte de a iesi din casa mincati obligatoriu o proteina ( ou, brinza, sunca) pt ca leucocitele sa fie in circulatie si imunitatea buna pt aparare

-Vitamina A 2 capsule pe saptamin@ (1 joi si 1 luni, de exemplu) si unul singur din produsele pt ridicarea imunitatii din ce gasiti in farmacie sau Plafar

-spalat des – se stie deja
,-echilibru psihic. Se stie cit de tare scad imunitatea fricile, panica, supararile – evitati-le cit e posibil” a precizat doamna doctor.

Primul caz confirmat de coronavirus in Romania

Barbatul din judetul Gorj diagnosticat cu coronavirus este din satul Dobrana, are 25 de ani si lucra la o firma a italianului care a fost initial diagnosticat la intoarcerea din Romania.

Conform primarului comunei Prigoria, de care apartine satul, Iuliana Iliescu, tanarul este angajat la o firma unde cetateanul italian este patron.

Primarul a explicat la Antena 3 ca tanarul locuia cu parintii si cu bunicii. De asemenea, conform edilului, prietena tanarului este si ea izolata, dar la Targu Jiu.

Comments are closed.