Andreea Balan, primele declaratii despre separarea de sotul ei, George Burcea. Artista a spus adevarul

Andreea Balan a ales sa confirme, scurt si la obiect, toate zvonurile din presa. Toti cei care o urmaresc pe retelele de socializare au ramas fara cuvinte cand au vazut reactia artistei.

Andreea Balan a confirmat toate speculatiile din presa! Ce i-a raspuns unei fane
Fanii nu contenesc sa o intrebe pe Andreea Balan despre statusul ei marital si tot scandalul cu George Burcea. Satula de atatea intrebari, Andreea a ales sa raspunda unei fane care a acuzat-o ca isi bate joc de oamenii care asteapta de la ea un raspuns.

”Daca te joci cu oamenii care te apreciaza si asteapta postarile tale cu sufletul la gura este josnicie grasa! Doar ca sa-ti umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atat de inumane pana intr-acolo in a-ti insecena un divort! Cei care o compatimiti si ii da-ti sfaturi…probabil se tevalesc pe jos si ea si George de ras pe seama prostimii cu care ei se joaca si de care isi bat joc in asa hal! Deci, mai oameni buni! Astia doi ca oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita batandu-si joc de naivitatea voastra!”, a comentat o fana la postarea Andreei.

Citeste si articolul   Autocar plin cu romani, cuprins de flacari in Austria

Ca replica Andreea Balan i-a raspuns acesteia: ”Scrie in toata presa adevarul”. Acest raspuns i-a dezamagit pe toti cei care inca mai credeau in mariajul dintre ea si George Burcea, scrie huff.ro

Artista a ales sa raspunda unui singur comentariu si astfel sa inlature orice urma de suspiciune cu privire la situatia prin care trece cu George Burcea: “Andreea, nu s-ar mai scrie si o sa inceteze toata valva asta daca faci o singura declaratie, scurta si la obiect: «Suntem impreuna, nu divortam»…” – i-a scris revoltata o fana, iar raspunsul Andreei, care nu mai lasa loc de nicio interpretare, a venit imediat: “Nu suntem impreuna” – a scris artista.