Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA: Alerta in Europa. Coronavirus a ajuns in doua noi state europene. Autoritatile au confirmat primele cazuri de COVID-19

Coronavirus ajunge in alte doua state europene. Doua persoane au fost infectate cu Covid-19 in Tirol, land situat in zona de vest a Austriei. Una dintre cele doua persoane ar fi calatorit recent in Italia.

De asemenea, in Croatia a fost depistat primul caz de infectie cu noul coronavirus.

Coronavirus s-a raspandit recent rapid in Europa, dupa ce mai multe cazuri au fost inregistrate in Italia. Ultimele informatii arata ca sapte persoane au murit din cauza virusului Covid-19, iar numarul persoanelor infectate a ajuns la 229, in peninsula.

In Belgia (un bolnav), Finlanda (un bolnav), Suedia (un bolnav), Franta (12 bolnavi), Marea Britanie (13 bolnavi) si Spania (3 bolnavi) au fost inregistrate, de asemenea, cazuri de infectie cu coronavirus.

China a anuntat marti 71 de noi decese cauzate de coronavirusul COVID-19, acesta fiind cel mai scazut bilant prezentat zilnic de mai bine de doua saptamani. Numarul de decese la nivel national a ajuns la 2.663.

Numarul deceselor in intreaga lume a trecut de 2.700, in timp ce numarul persoanelor infectate a ajuns la 80.150.

Fenomenul inregistrat inca de zilele trecute continua. In timp ce China pare sa se indrepte catre o acalmie a raspandirii coronavirusului, apar focare in afara Chinei, cele mai grave situatii inregistrandu-se in Coreea de Sud, Iran si Italia, scrie digi24.ro.

Comments are closed.