Press "Enter" to skip to content

O noua lovitura pentru Andreea Balan. George Burcea risca sa ajunga la inchisoare, a fost filat

George Burcea, sotul cantaretei Andreea Balan are parte numai de evenimente neplacute. Dupa ce s-a tot zvonit ca cei doi sunt la un pas de divort, noi amanunte au iesit la iveala. Actorul in varsta de 32 de ani a fost prins la volan sun influenta drogurilor.

Actorul George Burcea, filat de politisti pentru consum de cocaina

Andreea Balan (35 de ani) si George Burcea (32 de ani) sunt casatoriti din 2017 si au impreuna doua fetite superbe, dar casnicia lor pare ca se afla pe marginea prapastiei. Ruptura dintre cantareata si sotul ei a inceput sa se produca cand George Burcea s-a hotarat sa scrie o carte despre violenta la care a fost supus in copilarie.

George Burcea a fost oprit de oamenii legii pe 21 februarie, la ora 10.00, la doar cateva strazi distanta de locuinta sa. Actorul conducea cu Mitsubishi cand politistii rutieri l-au prins drogat la volan, actorul fiind testat cu aparatul Drug-Test iesind pozitiv la cocaina.

Sotul cantaretei Andreea Balan s-a ales cu dosar penal pentru consum de droguri

„A fost testat cu aparatul Drug Test si a iesit pozitiv la cocaina. A fost bagat in masina Politiei si dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sange si de urina. Acesta a fost cooperant si se vedea in comportamentul lui ca ceva nu este in regula”, au dezvaluit sursele mentionate mai devreme.

Sotul vedetei a fost oprit special de oamenii legii, el fiind filat de mai mult timp. George Burcea s-a ales cu dosar penal si cu permisul suspendatt pana la aflarea buletinului toxicologic intocmit de IML. Politistii trebuie sa afle care era concentratia de cocaina pe care o avea sotul cantaretei in organism, dar si cum a putut conduce pe drumurile publice sub influenta drogurilor.

In plus, in situatia in care actorul va fi gasit vinovat pentru consum de cocaina si conducere sub influenta drogurilor permisul ii va fi anulat definitiv si mai poate da examen abia dupa o perioada de aproximativ doi ani de la condamnare. Numai atunci George Burcea poate fi considerat reabilitat si mai poate conduce pe drumurile publice.

„Dosarul va ajunge pe masa procurorului si apoi va fi trimis in judecata. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au mai spus sursele Click!.

Intre timp Andreea Balan pare sa continue sirul citatelor triste de pe retelele de socializare. „Linistea nu e goala, e plina de raspunsuri”, a scris artista recent pe contul de Instagram ca descriere la o fotografie, potrivit fanatik.ro.

Comments are closed.