Press "Enter" to skip to content

Cine este italianul de 71 de ani, cu coronavirus, care ar fi fost in doua judete din Romania, inainte sa se intoarca in Italia

Italianul de 71 de ani, depistat cu coronavirus in Italia, dupa ce s-a intors din Romania, ar fi vizitat doua judete, Gorj si Dolj, potrivit unor surse. In judetul Dolj fost la mama iubitei sale, in vizita, iar in Gorj la iubita sa, apoi la o partida de vanatoare, pe un fond privat, spun surse.

Imediat ce s-a intors in Italia el a inceput sa se simta rau si a mers singur la spital, unde, in urma testelor, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus.

Ministerul de Externe roman a efectuat de urgenta demersuri la autoritatile italiene, pentru a obtine informatii in legatura cu vizita italianului pe teritoriul Romaniei, afland ca barbatul a fost in Romania, in Craiova, in perioada 18-22 februarie. In aceasta perioada barbatul a vizitat rudele sotiei sale, cetatean roman, si a avut mai multe intalniri de afaceri.

Barbatul are cetatenie italiana, iar sotia este romanca, din Gorj.

Autoritatile romane au activat protocoalele necesare in acest tip de situatie, urmand a fi declansata o ancheta epidemiologica si dispuse masurile de carantina sau izolare, dupa caz”, potrivit unui comunicat remis de Grupul de Comunicare Strategica., precizeaza observator.tv.

Comments are closed.