Press "Enter" to skip to content

Horoscop 18 februarie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care isi intalneste fericirea

Horoscop 18 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 BERBEC

O sa va invite cineva in oras, la cafea, sa vada mai de aproape ce sanse aveti sa intrati in relatie si sa si ramaneti. Se poate sa schimbati dieta, stilul vestimentar. Va duceti si la tuns, va reinventati pentru ca simtiti nevoia si nu pentru cineva anume.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 TAUR

E cineva din strainatate care vrea sa va casatoriti si daca sunteti dispusi sa lasati totul si sa va duceti, o s-o faceti. O s-aveti de-a face cu oameni care vor sa colaborati si se poate sa fie la mare distanta si sa veniti mai aproape unii de altii, sa lucrati si mai bine.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 GEMENI

E un reviriment in sfera carierei si luati vreun premiu, vi se multumeste in public pentru succesul repurtat. Incep sa se adune banii si sa va bucurati de o libertate de miscare. O sa puteti pleca in weekend, sa-i trimiteti si pe copii in tabere, la camp cu echipele sportive.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 RAC

Cineva cu care ati avut o relatie sau mai aveti inca, vrea sa fiti mai receptivi la problemele cu care se confrunta, sa va puteti armoniza. Se poate sa va cheme sefii la o discutie. Poate va propun ceva, un proiect nou, dar e posibil sa va treziti si cu niste reprosuri, ca nu le-ati implinit poruncile.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 LEU

O sa iesiti pe la evenimentele mondene ca sa fiti la curent cu ce e nou si sa luati si voi parte activa la ce se intampla. Apar noutati la serviciu si e bine sa va dozati eforturile ca sa va puteti achita onorabil de toate obligatiile si sa mai urcati o treapta pe linia profesionala.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 FECIOARA

Se limpezesc apele in relatia cu partenerul si o sa vorbiti deschis, fara menajamente, ca sa fie totul transparent. Poate va faceti un program special pentru copii, sa-i duceti acolo unde si-au dorit sau sa faceti niste schimbari pe acasa si de nevoie si de placere.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 BALANTA

Se poate sa perfectati niste acte, sa achitati niste restante, ca sa evitati amenzile usturatoare. O sa va bucurati de niste oaspeti de la drum si poate le intoarceti vizita in weekend-ul asta sau in altul, in functie de timpul liber disponibil.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 SCORPION

O sa mai luati cate ceva decorativ pentru casa, asta si poate si pentru ca va pregatiti de un eveniment care va avea loc in curand. Se poate sa aveti de dat un examen, sa absolviti niste cursuri si o sa fie un consum si fizic si nervos, dar nu se poate fara.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 SAGETATOR

Noutati in dragoste. Poate fi cineva dintr-o relatie mai veche si care mai are potential, dar poate fi cineva la prima vedere. O sa tot scoateti bani din buzunar ca asa v-oti fi planificat si nu pentru ca apar neprevazute, dar n-o sa ramaneti in pana de bani, ca aveti voi o rezerva acolo.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

Poate o sa mai luati niste bani dintr-o sursa colaterala si sa fie un confort financiar de aici incolo. E agitatie la voi. Sunt lucruri pe care trebuie neaparat sa le duceti la bun sfarsit si poate fi o cursa contracronometru, ca sa scapati de niste obligatii.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 VARSATOR

O problema de sanatate se cere urgent rezolvata ca sa va recapatati starea de gratie, sa fiti din nou plini de idei, inspirati. O sa treceti in revista niste oferte de colaborare si poate va opriti asupra uneia care suna bine si o sa va apucati de treaba, sa castigati bani frumosi.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2020 PESTI

Poate faceti o rezervare pentru weekend sa plecati pe undeva sau va duceti la un concert, la o piesa de teatru, la un film. Sunt multe lucruri de rezolvat, sa semnati acte, sa faceti niste deplasari. Poate aveti examene, interviuri si o sa se incheie cu bine. O sa aveti succes.

Comments are closed.