Nu multa lume stie, insa Mara Banica a fost jurnalist de razboi. Cum arata vedeta atunci cand transmitea din zonele de conflict

Nu multa lume stie, insa inainte de a intra in lumea mondena, Mara Banica a fost jurnalist de razboi. Ba chiar mai multi ani, vedeta a transmis din zone de conflict.

Desi acum o vedem mereu eleganta si o admiram ca facand parte din lumea mondena, ei bine, altfel stateau lucrurile in urma cu mai multi ani. Desi nu multa lume are acest curaj, Mara Banica a decis, la vremea respectiva, sa devina jurnalist de razboi.

Fara nici cea mai mica teama, Mara Banica a fost plecata in diferite zone de conflict, de unde transmitea informatii in tara. Chiar daca perioada a fost una grea si solicitanta, a fost si foarte frumoasa, mai ales ca Mara Banica isi aminteste cu mare drag de fiecare data.

Chiar zilele trecute, indragita jurnalista a postat o footgrafie cu ea pe retelele sociale, de pe vremea cand se afla in Kosovo.

”Momente extrem de dragi mie din cariera. Impart cu voi o fotografie din Kosovo, o alta zona de conflict din care am transmis ca jurnalist de razboi o lunga perioada de timp”, a scris Mara Banica pe Instagram.

Citeste si articolul   E oficial! S-a dat lege: femeile pot iesi la pensie la 48 de ani si barbatii la 50 de ani! Cine beneficiaza de reducerea varstei de pensionare

jurnalista in zonele de conflict

Mara Banica, la un pas sa-si aleaga alta cariera

Astazi este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi, insa frumoasa vedeta a fost la un pas sa-si incerce norocul intr-o alta meserie. Mara Banica iubeste teatrul si spune ca i-ar fi placut sa fie actrita.

”Fiind pasionata de lectura, teatru si istorie, pur si simplu s-a intamplat. Voiam sa dau la facultate fie la Teatru, fie la Jurnalism. Am ales varianta a doua si cred ca nu am gresit”, a spus Mara Banica, potrivit spynews.ro