Victor Ponta, ACID la adresa premierului: “Orban e noua doamna Dancila. E diferenta doar de pantofi intre ei”

La finalul Conferintei anuale a Pro Romania, Victor Ponta, liderul formatiunii politice, a tinut un discurs in care a afirmat, din nou, ca strategia sa nu este sa joace la mize mici.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a criticat ultimii doi premieri ai Romaniei, Viorica Dancila si Ludovic Orban, spunand ca intre cei doi “e diferenta doar de pantofi”. Ponta a mai adaugat ca dupa el “nu prea au fost prim ministri”. Ponta a mai adaugat si ca, din punctul lui de vedere, dupa el Romania nu a mai avut prim-ministri cu adevarat.

”Nu vreau sa jucam la mize mici, sa ne dea si noua cineva un secretar de stat, cine stie ce functie. Daca as fi vrut lucrul asta, puteam sa ma inteleg si cu doamna Dancila si cu noua doamna Dancila, numita Orban. E diferenta doar de pantofi intre cei doi. Cred ca toti va doriti sa facem altceva, sa reusiti sa schimbpm niste lucruri si din fericire pentru noi nu sunt alii care sa isi doreasca aceleasi lucruri.

Citeste si articolul   Nimeni nu iese si nimeni nu intra intr-o localitate din Arges.12 cazuri de Covid dupa o inmormantare

Spunea cineva ca s-a zis aici ca am fost un prim ministru bun. O sa ma certe Daciana ca sunt arogant, dar dupa mine nu au prea fost prim ministri. Poate or sa mai fie. Au fost inaintea mea prim ministri mai buni decat mine, unul sigur. Dupa nu au mai fost prim ministri. Au fost niste oameni nimeriti acolo din greseala si de fapt cred ca asa se explica de ce nu am evoluat, ci am involuat”, a declarat Ponta, conform romaniatv.net